Nézzen körül webáruházunkban: Csakfulbevalok.hu

Figyelem
2020 január 28.-án budai szalonom zárva tart

Belőhető fülbevalóim háromféle anyagból választhatók: nikkelmentes orvosi fém, titánium és 14 karátos arany.  A Studex által használt orvosi fém a nem rozsdásodó, 316L jelzésű nemes acél, amit a gyógyászatban is használnak.

A gyártó titánium fülbevalói a 23-as minőségű (illetve 6AL4V-ELI jelzésű) titánötvözet, ami szintén nikkelmentes, így hosszú ideig a testben maradhat, és végül a Studex arany belőhető fülbevalói 14 karátos aranyból készülnek, ötvözetük nikkelmentes, a többi anyaghoz hasonlóan biztonságosan viselhetők. A füllyukasztáshoz 190 különböző belőhető fülbevaló közül lehet készletről azonnal választani. Ez szám szerint 154 különböző nikkelmentes orvosi fém, 24 különböző 14 karátos arany és 12 különböző titánium ékszert jelent. Nem szükséges előre megrendelni a belőhető fülbevalót, mert mindig van készleten mindegyik fazon. A fülbevalók igény szerint fülbelövés nélkül is megvásárolhatók. Kérem tekintsék meg a belőhető fülbevalókról készült fotókat a következő képsorok segítségével.

A fülbelövés steril, biztonságos, higiénikus. Belőhető fülbevalóink pedig nikkelmentes ötvözettel készülnek így megfelelő utógondozás mellett garantáltan nem allergizálnak!

A belőhető fülbevalók minden esetben egy zárt, egyszer használatos, steril kapszulába vannak csomagolva, így biztosítják a higiénikus fülbelövés lehetőségét.
A fülbelövés előtt a kapszuláról a záró papírfóliát eltávolítjuk, majd azonnal a fülbelövő készülékre rögzítjük, így nem érintkezik a steril fülbevaló sem a fülbelövő szakember kezével sem a füllyukasztó készülékkel.
Az egyszer használatos eszköznek köszönhetően garantált a higiénia.

Minden kapszula 10 évig őrzi meg sterilitását.

A belőhető fülbevalók anyagösszetételéről, valamint a fülbevalók sterilitásáról vizsgálati okmányok megtekinthetők a következő linkekre kattintva.

Titánium belőhető fülbevalókról itt
Nikkelmentes orvosi fém fülbevalókról itt
14 karátos belőhető arany fülbevalókról itt

Belőhető, nikkelmentes orvosi fém fülbevalók 


BabyBox belőhető fülbevalók 


Belőhető, titánium fülbevalók 


Belőhető, 14 karátos arany fülbevalók 


Studex Universal, hagyományos fülbelövő készülékhez választható belőhető fülbevalók

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/

Array ( [page_id] => 24 [language] => hu )