Nézzen körül webáruházunkban: Csakfulbevalok.hu

Figyelem
2020 január 28.-án budai szalonom zárva tart

Medisept orrlyukasztó referencia szalonok Székesfehérváron és Budapesten. 


Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves vendégeket! Az orr piercing behelyezést talán szerénytelenség nélkül mondhatom nagy gyakorlattal a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi titániumból készült orr ékszereivel végzem. A következő sorokat olvasva szeretném Önökkel megismertetni az orr piercing behelyezés menetét, bemutatni a belőhető orr ékszereket, választ adni minden, az orr belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre, videókkal, fotókkal illusztrálni a munkafolyamatokat valamint az is kiderül hol és mikor érnek el, továbbá néhány praktikus javaslat a közlekedéssel, parkolással kapcsolatban. Jó böngészést kívánok!

        
  06 30 478 0095 Nem ért el telefonon? 
Kis türelmet kérek, hamarosan visszahívom! 


  fullyukasztas@gmail.com
  

munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok!

Budapest - nyitva tartás

1027, Budapest (II. kerület, Széna tér) Jurányi utca 1. 
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, magasföldszint.

Kedden:
11.00 - 19.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.
Csütörtökön:
16.00 órától- 19.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.
Szombaton:
10.00 - 13.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.

Navigáció

Figyelem! Sajnos a Google térkép rossz helyre navigálja az érdeklődőket. Szalonom pontos címe 1027, II. kerület Budapest Jurányi utca 1. ami a Jurányi utca és a Csalogány utca sarkán található, régi iskola épület, (Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházként működik) és nem ott ahol a térkép jelöli. 
Már jeleztem a Google felé a pontatlanságot, remélem mielőbb helyreigazítják a jelölőt. 

Útbaigazítás

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház magas földszintjén a Széna tér szomszédságában, a Mammut bevásárló központtól egy sarokra lévő patinás épület magasföldszintjén találnak, aminek a bejárati kapuján a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház felirat olvasható. A lépcsőházból a magasföldszintre érve, jobbra a földön különböző színű csíkok segítenek a tájékozódásban. A fülbelövő szalon bejáratáig a lila színű csíkot kell követni.

Székesfehérvár - nyitva tartás

8000, Székesfehérvár Piac tér 2. 
Belső udvar

Hétfőn 10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Szerdán 
10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Pénteken 
10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.

Navigáció

Figyelem! Sajnos a Google térkép rossz helyre navigálja az érdeklődőket. Szalonom pontos címe 8000, Székesfehérvár Piac tér 2. ami a Mátyás király körút legvégén az Alba Pláza főbejáratánál található, és nem ott ahol a térkép jelöli. Amennyiben GPS segítségével érkeznek kérem a keresőbe a Mátyás király körút 1. számot írják! Már jeleztem a Google felé a pontatlanságot, remélem mielőbb helyreigazítják a jelölőt. 


Útbaigazítás

Székesfehérvári szalonom a Piac tér 2. szám alatt, a Mátyás király körút elején az Alba Pláza buszpályaudvar felöli bejáratához képest jobbra, egy sárga ház belső udvarában, a hangszerbolt szomszédságában található, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal, ezért az épületbe bejutni egy zöld színű kapun, a kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell hosszan megnyomni.

Az orr piercing belövésről

A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot hanem a 
fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába. A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre. Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát. Higiénikusabb mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően az orrpiercing behelyezés a Medisept kíváló termékeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű titánium ékszerek használatával rendkívül biztonságos.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott orr pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott orr piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt orr piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium orr ékszert rögzítem az orrlyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orrpiercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest 


       

más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre az orr piercing az orrcimpába. Tehát, azért nem tudok hozott orr ékszerrel segíteni, mert a hozott orr piercinget több okból kifolyólag sem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis az orrlyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.

A nikkel allergiáról:

A Medisept orrlyukasztó készülékével végzett orrbelövéshez a választható orr piercingek titániumból készülnek. Az titánium nem tartalmaz nikkelt, így az orrpiercingek megfelelő utógondozás mellett a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót, .

Orr piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem az orrcimpa bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm az orrpiercing helyét, ezután a készülék pillanat alatt behelyezi az orrpiercinget az orrcimpába, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril titánium orrékszert. 

                          


Képekkel illusztrálva az orrcimpa átlyukasztásának folyamatai
 

Jelölés

        Orr piercing jelölés

Szúrás

     

Utókezelés

Pontos utókezelési tanácsok orrbelövés után

Az első hónap teendője:

 • A belőtt orrpiercinget mindennap meg kell forgatni az orrcimpában, lehetőleg fürdés közben vagy közvetlenül utána. Fogjuk meg a piercing fejrészét és jobbra- balra forgatva mozgassuk meg. Erre azért van szükség, hogy az orrékszer a belövés után ne száradjon bele az orrcimpába. 
  Egy tévhit szerint nem érheti az orrot víz, ez nem igaz semmi problémát nem okoz, ha a frissen szúrt orrlyukat víz éri, sőt a nedves, felpuhult orrcimpába sokkal könnyebb az orrékszert megforgatni.
 • After piercing gel használata naponta. Juttassunk az orrcimpára a lyuk köré az orrékszer alá egy kisebb mennyiséget az utókezelő készítményből. Az utókezelő készítmény ára 690 Ft, ami budapesti és székesfehérvári szalonomban is kaphatók.
 • Naponta egyszer körbe kell törölgetni az orrcimpát az orrékszer alatt, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, por, szappan maradék, smink...stb) gyulladást okozhatnak. A törölgetést egy nedves törlőkendővel (popsitörlővel) célszerű megtenni. Óvatosan húzzuk ki egy kicsit az orrékszer majd a lyuk környékét törölgessük át. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon kiszárítja a bőrt! Ne szárítsuk inkább hidratáljunk a bőrt.
 • A belőtt orrékszert az első hónapban nem szabad kivenni. Egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül az orrcimpa hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A belőtt orrékszer első cseréje:

 • Egy hónap elteltével az orrpiercing cserélhetők, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat az orrcimpára az orrlyuk köré (közvetlenül a csere előtt), majd a belőtt orrékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a orrcimpába. (Kis mennyiségben, bármilyen tiszta, akár étkezési olaj is használható a művelethez)

A következő hónapok teendői:

 • Egy hónap után cserélhető a belőtt orrékszer, de maradhat is. Amennyiben nem tervezik kicserélni az orrpiercinget, viselhetők huzamosabb ideig is hiszen az ékszerek kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos problémamentes viselést.
 • Függetlenül attól, hogy kicserélték vagy sem a belőtt orrékszert nagyon fontos folyamatos viselés mellett, hogy legalább havonta egyszer ki kell venni az ékszert (legyen az bármilyen anyagból is) és alaposan át kell mosni az orrcimpát és az orrékszert is meleg, szappanos vízzel. 
 • Az orrcimpán a lyuk, orrékszer hiányában összenőhet. Nem szabad húzamossabb ideig az orrot piercing nélkül hagyni. Azért nő össze gyorsan, mert az orrcimpán a lyuk nem egy természetes állapot. Szervezetünk az orrlyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt (ékszer hiányában) regenerálni majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban idősebb korban lassabban megy végbe.
 • Az orrpiercing cseréjénél (főleg az első cserénél) mindig használjunk olajat vagy zsíros krémet annak érdekében, hogy gördülékenyebben menjen az ékszerek cseréje. 

  Néhány jótanács probléma esetén:

  Amennyiben az orrcimpa váladékozik, pirosnak, duzzadtnak látja, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő az orrcimpa. A kezeléshez jól használható készítmények a Sudocrem, Tetran vagy Gentamycin (utóbbi két krém recept nélkül patikákban is kapható). Ezen készítmények nagyon hatékonyak. Egy fogvájó segítségével egy kisebb adag krémet kell juttatni az érintett területre a piercing alá naponta akár többször, mindaddig amíg a probléma fennáll.  A gyulladás megszűnte után ki kell venni a piercinget, alaposan meg kell tisztítani és a jövőben nagy hangsúlyt kell fektetni az orrcimpa folyamatos tisztán tartására az orrpiercing alatt. 

 

Utókezelő készítmény forgalmazása

Az orr piercing utókezeléséhez a piercing care gél javasolt.
A használni naponta kétszer, reggel és este célszerű.
A készítmények ára 690 Ft, ami az orr piercing belövést követően székesfehérvári és budapesti szalonomban is azonnal megvásárolható.
A gél garantáltan alkoholmentes.

                  Utókezelő készítmények forgalmazása

Steril kapszula

A titánium orr piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a higiénikus orr belövés lehetőségét. A módszer előnye, hogy nem a készülék érintkezik a páciens orrával hanem az egyszer használatos műanyag steril kapszula amit a lyukasztás után cserélünk majd az üres kapszulát eldobjuk. 

 
Orrbelövés vagy orr átszúrás?

Átszúrni az orrot egy steril tűvel, branülel is lehetséges. De ez a módszer már elavult a mai modern kor eszközeivel szemben. Az általam használt orrbelövő rendszer teljesen higiénikus, az orr egyáltalán nem vérzik a lyukasztás alkalmával, nem érintkezik az orr bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. Az orrlyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen professzionális eszközzel végzem.

 

Fáj az orr piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a orrlyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a orrékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. A következő videofilm segítségével kérem tekintsék meg az orrbelövést a gyakorlatban is.

               

A következő videofilm segítségével kérem tekintsék meg az orr piercing belövést a gyakorlatban is.


Bankkártyás fizetés

Székesfehérvári és budapesti szalonomban nem csak készpénzzel, bankkártyával is tud fizetni. Amennyiben nincs elegendő készpénz Önnél, vagy egyszerűbb a vásárlás bankkártyával, nyugodtan használja ki a lehetőséget és rendezze a fizetendő összeget tranzakciós díj nélkül.
A kényelmesebb és biztonságosabb vásárlás érdekében ezért szalonomban bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítok.

                 Bankkártyás fizetés fülbelövésParkolás Budapesten

A személyautóval érkezők az épület körül (Csalogány utca, Jurányi utca, Varsányi Irén utca, Erdőd utca) tudnak parkolni óránként 440 Ft-ért ami 18.00 óra után valamint hétvégén ingyenes. Zárt parkoló udvart találnak a Csalogány utca végén, vagy a Varsányi Irén utcában továbbá a Mammut bevásárló központ közelsége is megoldást jelenthet. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 20/30/70-763-3022 

Parkolás Székesfehérváron

A személyautóval érkezők parkolni az épület előtt a Mátyás király körút teljes hosszán vagy az Alba Pláza tető parkolóján tudnak. A Mátyás király körút a I. várakozási övezetbe tartozik ahol a parkolás díja óránként 340 Ft ami 18.00 óra után és hétvégén ingyenes. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. 
Előfizetéses mobil parkolás +36 /20 /30 70-763-8011

 

Csak Fülbevalók Webshop

Az Orr piercing linkre kattintva 14 karátos arany orr piercingeket is talál. A csomagok kiszállítását az ország egész területén, igény szerint külföldre is a Magyar Posta MPL futárszolgálat segítségével végezzük. Kattintson ide a részletekért www.csakfulbevalok.hu 

A kiszállítás díja 40.000 Ft áruértékig 1.940 Ft, - 40 001 Ft - áruérték fölött INGYENES!

Amennyiben nem postán, hanem személyesen szeretné a kiválasztott piercinget átvenni vagy előrendelés nélkül vásárolna erre is van lehetőség székesfehérvári és budapesti szalonunkban. További kényelmi lehetőség, hogy rendelését nem csak a webshop online felületén tudja leadni, hanem a kívánt terméket megrendelheti szóban telefonon, e-mailben, viberen is.

Poórné Tünde  -  06 30 478 0095  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom! 
hello@csakfulbevalok.hu - munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok.

 

Kérem tekintse meg aktuális kínálatomat:

[csakfulbevalok|cat|7]

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/

Array ( [page_id] => 20 [language] => hu )