Kedves Vendégek! Telefonon, csak nyitva tartási időben vagyok elérhető.
A megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek, lehetőleg egyedül vagy maximum 1 fő kísérővel. Köszönöm!.

Migrén piercing szúrás

Az időpontfoglalás ellenére, tőlünk független okok miatt, várakozás előfordulhat. Kérem, a megbeszélt, PONTOS időben érkezzen, lehetőleg egyedül vagy maximum egy fő kísérővel. Amennyiben előbb érkezne, legyen kedves várakozzon az utcán, nem áll módomban korábban ajtót nyitni! A társasház házirendje tiltja az udvarban való várakozást. A dohányzás a szalonban és a társasházon belül szigorúan tilos!
A munka zavartalan haladása, a lakók és saját nyugalmunk érdekében kérjük a fenti szabályok megértését és betartását!

Lehetséges fizetési mód: készpénz

Budai szalonom

1027, Budapest Frankel Leó utca 24. fsz. 6. (a szalon a földszinten, az udvar végén leghátul, jobbra fordulva található)
Kapucsengő: Poórné Tünde - röviden jelezzen, várjon pár másodpercet és nyitjuk a kaput

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg


 

Székesfehérvári szalonom 

Székesfehérvári szalonom a belvárosban a Piac tér 2. szám alatt, a Mátyás király körút elején az Alba Pláza buszpályaudvar felöli bejáratához képest jobbra, egy sárga sarokház belső udvarában, a hangszerbolt szomszédságában található, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal, ezért az épületbe bejutni egy zöld színű ajtón, a kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell hosszan megnyomni.
           

#migrénpiercing 

Orvosi fém migrén piercing + szúrás 24.500 Ft
Ezüst migrén piering + szúrás 30.000 Ft 
14 karátos arany migrén piercing + szúrás 43.000 Ft - 45.000 Ft 

Bevallom őszintén, eléggé szkeptikus voltam a migrén piercinggel kapcsolatban, pontosabban nem is a piercinggel, inkább a hatékonyságával szemben, de a rengeteg pozitív visszajelzés után már másként tekintek a migrén piercingre. 

A migrén egy életre szóló kihívást jelenthet. Az egyik pillanatban jól vagy, a másik pillanatban pedig már fájdalomra vagy figyelmes, forog veled  a világ. Nem tudod meddig fog tartani, ami jelentősen befolyásolja a hétköznapjaidat. Ha ez ismerősen hangzik, biztosan nem vagy egyedül.

Vendég vélemény:

Szia Tünde!

Január második hetében voltam nálad. Mivel eléggé migrénes vagyok, és a frontokra is érzékeny, segítségeddel a daith piercing mellett döntöttem. Előtte persze sok videódat megnéztem és elolvastam mindent, amit csak tudtam. Időpontot nagyon hamar tudtam foglalni ami szuperül van megoldva. Mikor megérkeztem, megbeszéltük mit szeretnék és milyen piercinget, mindent érthetően elmagyaráztál, mikor mi történik majd és az utókezelést is. Mindent betartva már csak minimálisan érzékeny a fülem így pár hét után, sőt elmondhatom, hogy alig van fejfájásom. Az időjárási frontok alatt, amiket eddig legszívesebben egy sötét szobában vészeltem volna át migrénes görcsökkel, és semmilyen gyógyszer nem segített, már csak minimális fejfájást érzek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam. Nekem nagyon bevált. Köszönöm. Róth Hajni

A migrén egy neurológiai állapot, ami általában fejfájásal jár. Ezt az állapotot gyakran hányinger, hányás, fény- és hangérzékenység kísér. Ezek a kellemetlen tünetek napokig is eltarthatnak, megkeserítve ezzel az életünket, így nem meglepő, hogy óriási az érdeklődés a daith piercing iránt.

A korrekt tájékoztatáshoz hozzátartozik, hogy jelenleg nincs olyan tudományos kutatás, ami igazolná, hogy hatékony a piercing a migrénes rohamok kezelésében, megelőzésében.
Egyelőre csak és kizárólag a pozitív visszajelzésre tudunk hagyatkozni, amit nap mint nap kapok az elégedett vendégektől, akik azt írják le, hogy ritkultak vagy részben, illetve teljes egészében megszűntek a migrénes panaszaik. 

Az akupunktúra a fejfájás és a migrén népszerű alternatív terápiája lehet. A migrén piercing egy nyomáspontot aktivál, amely segíthet a migrénes tünetek enyhítésében, megszüntetésében.

Mi is az a migrén piercing?

Közvetlenül a hallójárat fölötti porcredőbe szúrt ékszer/piercing, ami részben, vagy szinte teljes megszünteti a fejfájást, migrént. Mivel ez egy kicsi, kanyargós porcdarab, ezért nehéz, technikás az átlyukasztása ezért csak gyakorlott szakemberre bízzuk a dolgot. 100% sikert senkinek nem tudok ígérni, nem lehet, de a rengeteg pozitív visszajelzés igazolja a migrén piercing lehetséges hatékonyságát. Mire számíthat az aki már egy migrén piercing boldog tulajdonos? Arra, hogy sokkal ritkábban fáj majd a feje, vagy alakul ki a migrén, csökken a migrén/fejfájás intenzitása, hossza, az arra szedett gyógyszerek mennyisége és erőssége. Mindegy, hogy kinek mitől fáj a feje, vagy alakul ki a migrén, mert az ékszernek fájdalom csillapító és görcsoldó hatása van, így nincs jelentősége kinek milyen típusú a problémája a végeredmény szempontjából. Nem Mindenkinek hatásos egy piercing, (szerencsére nem ez a gyakori) ezért ha szükséges, a szúrás után egy hónappal ingyen (csak a választott ékszer árát kell kifizetni) szúrok egy második, megerősítő piercinget is az ellentétes oldali fülbe. Az első ékszer mindig abba a fülbe kerül, ahol gyakrabban fáj a vendég feje, ha ilyen oldal nincs, akkor a helye tetszőlegesen választható, hiszen az átszúrásra kerülő akupresszúrás pont, amit egy készülékkel mérek ki mindkét fülben ott van. Számtalan visszajelzés igazolja, ha egy piercing nem lenne elegendő, akkor kettővel biztosabb a siker. Nagyon ölülök, ha a szúrás után a vendégek egy hónappal, néhány sorban fullyukasztas@gmail.com visszajeleznek az ékszer hatékonyságáról, a gyógyulásról.
Fáj a migrén piercing szúrása? 
A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja - például, ha visszatartjuk a lélegzetünket, feszültebbek leszünk, ezért legtöbb esetben egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését. Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik. Azoknak a vendégeknek akik migréntől, fejfájástól szenvendnek esetenként órákon, napokon keresztül, ez a minimális és szinte pár másodpercig tartó kellemetlenség semmi ahhoz képest amit rendszeresen átélnek. Rengeteg visszajelzés igazolja, hogy megér a fájdalom, annak érdekében, hogy véglegesen megszabaduljanak a szenvedéstől.

Az utókezelés:

Egy vizes, szappanos, nedves fültisztító pálcika segítségével minden nap alaposan törölgesd körbe a piercingedet a lyukak körül, a tisztán tartást soha ne hagyd abba, idővel ritkíthatod de el nem hagyható, szóval mingig tisztogatni kell az ékszert, mert fogod érezni, hogy hetekig akár hónapokig is szivároghat majd a lyukból narancssárga színű vérsavó, ami rászárad a lyukra, majd kezeld két hétig folyamatosan, naponta kétszer sebkezelő géllel, ami székesfehérvári és budai szalonomba a szúrás után megvásárolható (3.500 Ft) A sebgél speciális kivitelének köszönhetően kellőképpen nedvesen tartja a sebet és azon egy réteget képez, ami megóv a baktériumoktól, vírusoktól. Ez a védőréteg megakadályozza, hogy a kórokozók bejussanak a sebbe, mert azok már a gélben elpusztulnak, megakadályozza a seb felülfertőzését és véd a gyulladástól. Hatékony védőréteget képez, megóvja a sebet a fertőzésektől, elősegítve a természetes sebgyógyulást. A gél gyorsan felszívódik, nem színezi el a bőröd, az ékszered. Arra figyelj, hogy ne csak a lyukak környékét kend be, hanem azt a vékony kis porcredőt is, ami átszúrásra került. 

Víz érheti a frissen szúrt lyukat, moshatsz hajat, lehet fürdeni, zuhanyozni, aludni biztosan tudsz majd a füleden, pici utovérzés előfordulhat még néhány napon keresztül, egészen addig amíg a seb össze nem húzódik, ne ijedj meg ha ilyet tapasztalsz, egyszerűen csak töröld le rászáradt vért a lyukak körül és kezeld a füledet a sebkezelő géllel. Fülhallgatót, füldugót biztosan tudsz majd viselni, nem okoz problémát. Érintésre az ékszer környéke 2-3 hónapig is érzékeny lehet, fájdalmat nem okoz, csak érzékenység figyelhető meg, miután a porc meggógyult ez teljesen megszűnik majd.

Begyulladhat a migrén piercing? 

Igen, a leggondosabb utókezelés mellett is kialakulhat gyulladás, előfordulhat, de nem szabad megijedni, a probléma ami a szúrás után jellemzően 6.-8. héten jelentkezhet, egy reakció az idegen anyaggal szemben, amit ha időben észlelünk, megfelelő készítményekkel kezelünk gyorsan orvosolható. A baj akkor szokott lenni ha későn kezdjük meg a kezelést, vagy nem a megbeszéltek szerint történik az, ebben az esetben ki kell venni az ékszert, amiért kár lenne, hiszen hatékonyan segítheti a hétköznapokat. Akkor észleled időben a gyulladást ha naponta megnézed két tükör segítségével, vagy lefotózod a saját füledet, hiszen nem láthatod, vagy megkérsz valakit, aki mindennap látja a piercingedet, és kéred hogy jelezze ha rendellenes dolgot észlel. Gyulladás esetén a porc ahová az ékszer került piros, felvastagodik, duzzadt, a füllyukak körül hólyagok alakulhatnak ki, fájdalmas az érintés.  A puha hólyagokat ki kell szúrni, úgy hogy azok ki is szakadjanak, majd kezelni a sebgéllel, amit a szúrás után vásároltál. Amennyiben 4-5 napon belül rendeződik a probléma, szemmel látható a javulás, a fájdalom mérséklődik, akkor nincs további teendő, ha kis idő múlva visszatérne a kellemetlenség akkor ékszert kell cserélni és folytatni a kezelést. (az ékszer cserében is szívesen segítek) Azonban ha a sebgéllel nem javul 4-5 nap múlva se a probléma, vagy szemmel láthatóan nagyon duzzadt a fül, esetleg a fájdalom kisugárzik, akkor fel kell íratni a házi orvossal Flucinar krémet és ezzel kezelni, ha 3-4 nap múlva jelentős a javulás akkor folytatni kell a kezelést amíg a probléma teljesen el nem múlik, a krém max. 2 hétig használható. A Flucinart kismamák, szoptatós anyukák nem használhatják. Amennyiben nincs változás ékszert kell cserélni (az ékszer cserében is szívesen segítek) és folytatni a kezelést. A makacs gyulladásokat az aranyból készült piercingek oldják meg véglegesen. 

Amennyiben Téged is kínoz a migrén és a vele járó kellemetlen következmények, és Te is szeretnél egy migrén piercinget, akkor foglalj időpontot online, székesfehérvári és budai szalonomban ITT

További vendég véleményeket találsz a daith piercingről az instagram oldalamon, @poornetunde a migrén piercing összefoglalókban.

                 Alternatív szöveg                                        
Alternatív szöveg

AM022 14 karátos sárga arany migrén piercing
40 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM038 14 karátos sárga arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM023 14 karátos fehér arany migrén piercing
40 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM039 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM024 14 karátos sárga arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM040 14 karátos sárga arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 4 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM025 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM041 14 karátos fehér arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 4 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM026 14 karátos sárga arany migrén piercing
35 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az...
AM042 14 karátos sárga arany szívecskés migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az...
AM027 14 karátos fehér arany migrén piercing
35 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az...
AM043 14 karátos fehér arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az...
AM028 14 karátos sárga arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
Am029 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM030 14 karátos sárga arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM031 14 karátos fehér arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM032 14 karátos sárga arany migrén piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 14 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM033 14 karátos fehér arany migrén piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 14 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM034 14 karátos sárga arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 12 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AH005 14 karátos sárga arany helix piercing, fehér cirkóniával
44 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 14 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék...
AM035 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 12 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AH006 14 karátos fehér arany helix piercing, cirkóniával
44 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 14 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék...
AM036 14 karátos sárga arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AH007 14 karátos sárga arany helix piercing, hold mintával
35 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 3 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék...
AM037 14 karátos fehér arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AH002 - 14 karátos fehér arany helix piercing, háromszög mintával
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 6 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AH003 14 karátos sárga arany, pillangós helix piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AH004 14 karátos fehér arany, pillangós helix piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek:  2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AH001 - 14 karátos sárga arany helix piercing, háromszög dísszel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 6 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék...
AM001 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
29 921 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db 2 mm és 1 db 4 mm fehér fehér cirkónia - Mickey egér formában :) Szállítási...
AM002 14 karátos arany migrén piercing
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 3 mm fehér és 4 db 2mm fehér cirkónia Szállítási határidő: kb. 3 hét Regisztráció...
AM003 14 karátos arany migrén piercing bal fülbe
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 13 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 10 db 1,25 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 3 hét Regisztráció...
AM004 14 karátos arany migrén piercing jobb fülbe
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 13 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 10 db 1,25 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 3 hét Regisztráció...
AM005 14 karátos arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 3 db 2 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 3 hét Regisztráció...
AM006 14 karátos arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 3 db 2 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 3 hét Regisztráció...
AM00714 karátos arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 3 db 2 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 3 hét Regisztráció...
AM008 14 karátos arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 3 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 3 hét Regisztráció...
AM009 14 karátos arany migrén piercing
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 3 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 3 hét Regisztráció...
AM010 14 karátos sárga arany, migrén piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 3 db 2.5 mm és 1 db 3.5 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb....
AM011 14 karátos sárga arany, migrén piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 3 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció...
AM012 14 karátos sárga arany, szívecskés migrén piercing, jobb fülbe
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 8 db 2 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM015 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db 2.5 mm és 1 db 3.5 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb....
AM013 14 karátos sárga arany, banán alakú migrén piercing, fehér kővel
35 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 2 db 2.5 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM014 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 2.5 mm fehér cirkónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM016 14 karátos fehér arany, szívecske mintás migrén piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 4 db 1 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM017 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 4 mm fehér cirkónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli...
AM018 14 karátos fehér arany, banán alakú migrén piercing
34 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: kő nélküli Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék...
AM019 14 karátos fehér arany, szívecskés migrén piercing jobb fülbe
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 8 db 2 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli...
AT001 14 karátos sárga arany, karmos, talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2.5 mm fehér fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási...
AM020 14 karátos, fehér arany, szívecskés migrén piercing, bal fülbe
42 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 8 db 2 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli...
AT004 14 karátos, sárga arany, talpas piercing fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: ...
AT003 14 karátos sárga arany talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: ...
AT002 14 karátos sárga arany talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: ...
AT005 14 karátos sárga arany talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: ...
AT006 14 karátos fehér arany, talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercinghez tökéletes választás. Szállítási...
AT007 14 karátos fehér arany, talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercinghez tökéletes választás. Szállítási...
AT008 14 karátos fehér arany talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: ...
AT009 14 karátos fehér arany talpas piercing, fehér kővel
38 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: ...

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/