Forwald, Helix, Auricle, Rock, Tragus, Conch, Orbital, Flat, Daith fül piercingek szúrása

Csak és kizárólag akkor csináltass fül piercinget ha azt becsülettel gondozod is‼️ Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében. Amennyiben nem vagy csak részben követed a javaslataimat ne csodálkozz, ha nem úgy gyógyul a füled ahogyan szeretnéd, és ha baj van azért nem a “szakember” a felelős! Még egy fontos dolog! A fülcimpa porcos részébe helyezett fülbevaló (piercing) gyógyulàsa, viselése nem csak akkor sikeres ha azt tűvel, branüllel szúrják, akkor is, (hiszen erre számtalan pozitív példa van) ha steril, belőhető fülbevalóval történik a lyukasztás. Válaszd bármelyiket nyugodtan, mindkét módszer tökéletes,- én is mindkét technikát használom- de csak akkor ha betartod a kezelésre vonatkozó szabályokat. Téves az az állítás, hogy a belőhető fülbevalóval történő füllyukasztás szakítja, töri, roncsolja a porcot. A steril fülbevaló a füllyukasztó készülékbe rögzítve egy mozdulattal átlyukasztja, nem átszakítja, összetöri, péppé zúzza a fület. Ha valaki tűvel, branüllel végzi a piercing behelyezést, ugyan ezt csinálja, erővel áttolja a tűt a fül porcos részén, hiszen magától nem lyukad ki a fül egyik esetben sem. Azt már döntsd el Te, hogy melyik módszer választanád szívesebben, mindkettő tökéletes.
Amennyiben szeretnék fül piercinget, várlak szeretettel székesfehérvári és budai szalonomban, keress elérhetőségeim bármelyikén.

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/