Shenmen piercing
12.900 Ft ( ékszer + szúrás)
2021 december 1.-től 14.900 Ft/db
A migrén és a szorongás egy életre szóló kihívást jelenthet. Az egyik pillanatban jól vagy a másik pillanatban pedig már fájdalomra vagy figyelmes, forog veled  a világ. 
Nem tudod meddig fog tartani, ami jelentősen befolyásolja a hétköznapjaidat,ha ez ismerősen hangzik biztosan nem vagy egyedül.
Mi is az a shenmen piercing és hogyan segíthet?
A shenmen piercing a fül felső középső porcába szúrt ékszer, ami nem csak hasznos de még jól is néz ki.
A shenmen piercing folyamatosan stimulálja a vagus ideget, aktivitásra serkenti. A vagus más néven bolygó ideg aktiv működése felel a nyugalomért, a stressz hatására a bolygó ideg aktivitása lecsökken ami a stresszel kapcsolatos testi zavarokhoz vezet.
A stimuláció ezen a ponton oldja a szorongást, a depressziót, enyhíti a migrént, segít az alvászavarban, figyelemzavarban, csökkenti a nyugtalanságot, stresszoldó, fájdalomcsillapító.
Sokan azt állítják, hogy a szúrt ékszernek inkább csak placebo hatása van, de a tapasztalat és nagy számú pozitív visszajelzés után az eredmények nem ezt bizonyítják!
Ha Te is intenzíven szenvedsz a fájdalmas migrénektől a szorongás érzelmileg kimerítő hatásaitól érdemes kipróbálni egy shenmen piercinget, mert egy ígéretes alternatív kezelés.
Fáj a shenmen piercing szúrása? 
A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, például ha visszatartjuk a lélegzetünket feszültebbek leszünk, ezért sok esetben egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését. Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik.
Az utókezelés:
Mindennap alaposan törölgesd körbe a piercingedet a lyukak körül, egy nedves fültisztító pálcával, fújd naponta többször Octenisept sprayvel, majd kenegesd naponta többször de legalább reggel, este Tetran krémmel a szúrt területet.
Te is szeretnél egy shenmen piercinget, akkor foglalj időpontot online, székesfehérvári és budai szalonomban ITT
Vendég vélemények a piercingről az instagram @poornetunde oldalon a shenmen piercing összefoglalóban.

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/