Ajak, nyelv, ínyfék, septum piercingek szúrása

10.000-12.000 Ft/db
fazontól függően ékszer + munkadíj

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg

Az időpontfoglalás ellenére, tőlünk független okok miatt, várakozás előfordulhat. Kérem, a megbeszélt, PONTOS időben érkezzen, lehetőleg egyedül vagy maximum egy fő kísérővel.
A dohányzás a szalonban és a társasházon belül szigorúan tilos!
A munka zavartalan haladása, a lakók és saját nyugalmunk érdekében kérjük a fenti szabályok megértését és betartását!

Lehetséges fizetési mód: készpénz

Budai szalonom

Útmutató budai szalonom megtalálásához: kattints ide 

1027, Budapest Frankel Leó utca 24. fsz. 6. (a szalon a földszinten, az udvar végén leghátul, jobbra fordulva található)
Kapucsengő: Poór Tünde - röviden jelezzen, várjon pár másodpercet és nyitjuk a kaput

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
 

Székesfehérvári szalonom 

8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.

Szalonom a belvárosban, a Mátyás király körút elején található, az Alba Pláza buszpályaudvar felőli bejáratához képest jobbra található. Az üzlet megtalálását megállítótábla segíti. A szalon utcafrontról nyílik, kapucsengő nincsen. Kérem, hogy az időpontra lehetőleg időben érkezzenek.

           

Ajak piercing - 10.000-12.000 Ft/db (fazontól függően ékszer + munkadíj)
Az ajak piercingre történő időpontfoglalás előtt feltétlenül szükséges egyeztetni, hiszen nem végzek el minden típusú ajak piercing szúrást.
A szúráskor az ajak megduzzad, így karika ékszerrel nem szúrok, de amint meggyógyult a lyuk és környéke, 4-6 hét után cserélhető az ékszer karikára is.

Utókezelés:
Ügyelj a szád higiéniájára fokozottan, moss gyakran fogat és egy ideig ne egyél tejtermékeket. Vigyázz, hogy ne akadj el a piercinggel, ugyanis a szúráshoz használt ékszer picivel hosszabb, mint a száj vastagsága. Öblögess Phlogosol oldattal reggel és este minden nap egy hónapig, kívülről pedig Tetran krémmel kend a szúrt területet.

Nyelv piercing - 10.000 -12.000 Ft/db (fazontól függően ékszer + munkadíj)
Kizárólag a hagyományos, nyelvet vertikálisan, középen átszúró nyelv piercinget készítem, a nyelvet horizontálisan nem szúrom át.
A gyógyulás alapvetően gyors és problémamentes, de arra számíts, hogy pár napig pösze lehetsz és csak pürésített ételeket tudsz majd enni. A nyelv a szúrás után megduzzadhat, de nincs ok aggodalomra, szépen visszahúzódik. 


Utókezelés:
Ügyelj a szád higiéniájára fokozottan, moss gyakran fogat és egy ideig ne egyél tejtermékeket.  Öblögess Phlogosol oldattal reggel és este minden nap egy hónapig.


Ínyfék piercing - 10.000 -12.000 Ft/db (fazontól függően ékszer + munkadíj)
Ha felemeled a felső ajkad, ott láthatod az ínyfékedet, amibe a patkó vagy karika piercing kerülni fog, s mosolygásnál jól látszik majd - innen a neve; smiley piercing.A gyógyulás alapvetően gyors és problémamentes, a megfelelő kezelés mellett 4-6 hét után cserélhető az ékszer.

Utókezelés:

Ügyelj a szád higiéniájára fokozottan, moss gyakran fogat és egy ideig ne egyél tejtermékeket. Öblögess Phlogosol oldattal reggel és este minden nap egy hónapig.

 Szemöldök piercing - 10.000 -12.000 Ft/db (fazontól függően ékszer + munkadíj)
Banán piercing a szemöldök végében függőlegesen vagy vízszintesen szúrva. A gyógyulás alapvetően gyors és problémamentes, a megfelelő kezelés mellett 4-6 hét után cserélhető az ékszer.

Utókezelés:
Minden nap reggel-este egy vizes fültisztító pálcikával jó alaposan töröld körbe a lyukakat, majd Tetran krémet használj rá egy hónapon keresztül, szintén minden nap reggel-este.


Septum piercing - 10.000 -12.000 Ft/db (fazontól függően ékszer + munkadíj)
Az orrsövény porcból és csontból álló, nyálkahártyával borított lemez, amely válaszfalat képez az orrüreg középvonalában a jobb és a bal orrüreg között. A septumot az orrlyuk bejáratánál, belül magasan az orrhegy alatt szúrom át, általában patkó- vagy karikás piercinggel. A gyógyulás alapvetően gyors és problémamentes, a megfelelő kezelés mellett 4-6 hét után cserélhető az ékszer.

Aftercare:
Minden nap reggel-este egy vizes fültisztító pálcikával jó alaposan töröld körbe a lyukakat kívül és belül is, majd Tetran krémet használj rá kívülről egy hónapon keresztül, szintén minden nap reggel-este.

Kockázatok

a) Kockázati csoportokat tekintve:

•Várandósság és szoptatás:a várandósság és a szoptatás alatt a piercing szúrása nem ajánlott, mivel egy esetleges erős gyulladás esetén szteroid tartalmú gyulladáscsökkentő krémek alkalmazása válhat szükségessé, melyek alkalmazása a várandósság és a szoptatás idején nem ajánlott.

b) Beavatkozás hatásait tekintve:

•Fülporc esetleges gyulladása: bizonyos esetekben az ékszer anyagától függetlenül és utógondozás mellett is előfordulhat a fülporc gyulladása, ami ékszercserével vagy megfelelő utókezelő krém használatával hatékonyan megszüntethető.

•Anyajegy, bőrelváltozás: amennyiben a szúrt területen vagy annak közvetlen környezetében anyajegy vagy egyéb bőrelváltozás tapasztalható, azt a szúrás előtt szakorvossal meg kell vizsgáltatnia, majd a vizsgálat eredményéről szóló szakorvosi véleményt számunkra át kell adnia.

•Vérhigító szedése esetén:a szúrást követően nagyobb mértékű, hosszabb ideig tartó vérzés léphet fel, mivel a véralvadás folyamata lassabb. Vérhigító szedése esetén konzultáljon kezelőorvosával, illetve a vérhigító szedéséről tájékoztassa a Szolgáltatót!

c) Gyógyulási kockázatokat tekintve:

•Fémallergia esetén: amennyiben ismert és tudott bármilyen jellegű és mértékű fémallergia, csak nemesfém (ezüstből vagy aranyból készült) ékszerrel javasolt a szúrás. Ellenkező esetben hosszan tartó, nehezen gyógyuló folyamatra kell számítani, mely során nagyfokú gyulladás is felléphet.

Ellenjavallatok/kizáró okok:

Nem javasolt a szolgáltatás igénybevétele (ellenjavallatok):

•a várandósság és a szoptatás idején,

•bizonyos gyógyszerek szedése esetén,

•kezelés alatt álló megbetegedés esetén,

•gyulladásos megbetegedés esetén,

•bőrbetegségek kezelésének ideje alatt

•a kezelendő területen anyajegy

•véralvadásgátló szedése esetén csak orvosi konzultáció után javasolt.

A szolgáltatás igénybevétele előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával, illetve szakorvossal!

A szolgáltatás nem végezhető el (kizáró okok):

•lázas állapot esetén,

•fertőző megbetegedés esetén,

•antibiotikumos kezelés alatt.

A Szolgáltató egészségügyi adatokat nem kezel, az ellenjavallatokról és kizáró okokról a Vendég dönt, és ezek fenn nem állásáról a Szolgáltatás igénybe vétele előtt nyilatkozik Jogosult szemrevételezés alapján úgy dönteni, hogy nem végzi el a szolgáltatást.

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/