A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Az akupunktúra a gyakorlatban
A kínai orvoslás szerint a betegség nem más, mint a belső egyensúly felbomlása. Az egyensúly helyreállításának egyik természetes módja az akupunktúra. Lényege, hogy a bőrfelület meghatározott pontjain alkalmazott tűszúrásokkal lehet betegségeket gyógyítani, fájdalmat csillapítani, fokozni az immunrendszer működését. A hagyományos kínai orvoslás szemlélete szerint a csí (életerő) áramlik a meridiánokban, azaz az energiacsatornákban és kétóránként más-más szervrendszerhez kapcsolódóan közvetíti az energiát, éri el az energiamaximumát. Ha adott helyen elakad az energia áramlása, betegség keletkezik, ezt tünetek jelzik. Az akupunktúra célja: meghatározott pontokon beavatkozva befolyásolható az áramlás, feloldható az elakadás. Az akadály előtt feltorlódik az energia, ezért túlműködés tapasztalható, és mivel nem tud továbbhaladni a következő szervrendszerhez, ott alul működés észlelhető. Az akupunktúra mindkét problémát tudja kezelni: levezeti a feltorlódott, pangó energiát, és ahol kevés van belőle, ott feltölti.
Forrás: Dr Karácsonyi Gyöngyvér 


Az akupunktúra és a fülbelövés
Fülbelövés előtt gyakran felmerül a kérdés az akupunktúrás pontok létezéséről és fontosságáról, továbbá arról is, hogy előidézhet-e egészségkárosodást a fülbelövés? Mint olvashatták a rövid ismertető szövegben az akupunktúra egy gyógymód, amivel már meglévő betegségeket lehet kezelni, gyógyítani. Temérdek "városi legenda" (fülbelövés kontra akupunktúra) bizonytalanítja el a szülőket a fülbelövés előtt, amiknek semmi valóság alapjuk nincs! Munkám során soha, egyetlen egy konkrét negatív példával nem találkoztam arra vonatkozóan, hogy a fülbelövést követően bárki egészségkárosodást szenvedett volna! A világon nők milliói viselnek fülbevalót évszázadok óta, talán mondhatom, saját tapasztalatunk szerint is probléma mentesen.
Én magam nem vagyok akupunktúrás szakember ezért, amennyiben úgy gondolják, hogy a fülcimpán a füllyuk pontos meghatározásához akupunktőr segítségét kérik, természetesen ennek semmi akadálya én a szakember által megjelölt ponton lyukasztom át a vendégeim fülcimpáját.
Poór Tünde

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.


Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/