Forwald, Helix, Auricle, Rock, Tragus, Conch, Orbital, Flat, Daith fül piercingek szúrása

Csak és kizárólag akkor csináltass fül piercinget ha azt becsülettel gondozod is‼️ Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében. Amennyiben nem vagy csak részben követed a javaslataimat ne csodálkozz, ha nem úgy gyógyul a füled ahogyan szeretnéd, és ha baj van azért nem a “szakember” a felelős! Még egy fontos dolog! A fülcimpa porcos részébe helyezett fülbevaló (piercing) gyógyulàsa, viselése nem csak akkor sikeres ha azt tűvel, branüllel szúrják, akkor is, (hiszen erre számtalan pozitív példa van) ha steril, belőhető fülbevalóval történik a lyukasztás. Válaszd bármelyiket nyugodtan, mindkét módszer tökéletes,- én is mindkét technikát használom- de csak akkor ha betartod a kezelésre vonatkozó szabályokat. Téves az az állítás, hogy a belőhető fülbevalóval történő füllyukasztás szakítja, töri, roncsolja a porcot. A steril fülbevaló a füllyukasztó készülékbe rögzítve egy mozdulattal átlyukasztja, nem átszakítja, összetöri, péppé zúzza a fület. Ha valaki tűvel, branüllel végzi a piercing behelyezést, ugyan ezt csinálja, erővel áttolja a tűt a fül porcos részén, hiszen magától nem lyukad ki a fül egyik esetben sem. Azt már döntsd el Te, hogy melyik módszer választanád szívesebben, mindkettő tökéletes.
Amennyiben szeretnék fül piercinget, várlak szeretettel székesfehérvári és budai szalonomban, keress elérhetőségeim bármelyikén.

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/