Nyári szabadság
2022 07.19-31.-ig és 08.16.-21.-ig

Microdermal piecing #dermalancor #microdermal
(8.500Ft / db ékszer+szúrás)


A microdermal piercing beszúrható  a tested bármely egyenes felületére, ami azt jelenti, hogy olyan helyekre is kérheted a dermal anchor piercinget, amit branüllel nehezen lehetne megszúrni. Csak a one point piercing teteje látszik, az ékszer talpa és szára a bőr alatt helyezkedik el.
Választhatod egyesével vagy különböző alakzatokat is, ez csak a képzeletedre van bízva.Mi is az a microdermal?
Egy egyszerhasználatos, steril eszközzel átlyukasztjuk a lefertőtlenített bőrt, majd egy titánium talpra rögzített, általában köves dermal ancor piercinget fordítunk be egy speciális fogóval a bőr alá.


Fáj a microdermal piercing szúrás?
A szúrás pillanata kicsit kellemetlen, de az azt követő munkafolyamatokat már érezhetők, és a gyógyulás ideje alatt sem tapasztalható fájdalom.

Utókelés:
Mire lesz szükséged?
Octenisept spray és 1 doboz sebtapasz

Nagyon fontos, hogy az első két hétben úgy vigyázz a dermal piercingedre, mint a “hímes tojásra”!
Folyamatosan legyen leragasztva, csak arra az időre veheted le, amíg kezeled, tedd félre a hiúságodat és tartsd be a szabályokat! Naponta kétszer fújj a microdermalra az Octenisept sprayből, majd ragaszd vissza. Mit kell tenni, hogy a ragtapasz ne marja meg a bőröd? Érdemes mindig ellentétes irányba felhelyezni a tapaszt, így 12 óránként mindig máshol éri a ragasztó a bőröd. Sokszor látom, hogy több a probléma a ragasztott felülettel, mint a szúrt ékszerrel, azonban ha ellentétesen ragasztod a bőröd, ez nem fordulhat elő.
A behelyezés után egy kicsit megdagadhat a szúrt terület, de ez néhány napon belül elmúlik. Ahogy gyógyul, elkezd majd viszketni a bőröd, ne vakard! Krémeket ne használj! Víz nyugodtan érheti, azonban áztatni nem szabad. Rendszeresen törölgesd körbe a piercinget egy vizes fültisztító pálcával. Ritkán, de előfordulhat, hogy bevérzik a szúrt lyuk környéke, ami a bőr sárgás-zöldes elszíneződésével jár, de ez a jelenség rövid időn belül felszívódik, nyomtalanul eltűnik.
A teljes gyógyulás kb, egy hónap, ez idő alatt több fázison megy keresztül a seb. Az első két hét a legfontosabb! Először szinte teljesen elsüllyed a bőrödben a piercing, aztán ahogyan gyógyul, húzódik össze a lyuk az ékszer és a talp alatt / körül, úgy emelkedik majd ki a dermal piercinged.
Mire kell figyelni azon kívül, 
amit korábban olvastál?
Arra, hogy tartsd tisztán, fújd az Octenisept sprayvel, és folyamatosan legyen leragasztva. Ne piszkáld, hagyd békén, szépen, gyorsan gyógyul majd a piercing.
Tehát fontos ebben az időszakban, hogy nagyon vigyázni rá, mert ha ilyenkor sérül, nehéz helyrehozni.
A gyógyulás után a tisztogatáshoz kiválóan alkalmas lehet egy fogselyem, kevés olyan dolog van a háztartásodban amivel könnyebben megtudod tisztogatni az ékszer környékét, mert ugye ennél a piercing fajtánál is nagyon fontos a folyamatos tisztán tartás.  

Te is szeretnél microdermal piercinget, akkor foglalj időpontot online, székesfehérvári és budai szalonomban ITT

  Alternatív szöveg      

Alternatív szöveg

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/