Medisept köldöklyukasztó referencia szalon Székesfehérváron és Budapesten
Szolgáltatás ára: 20.000 Ft

Az időpontfoglalás ellenére, tőlünk független okok miatt, várakozás előfordulhat. Kérem, a megbeszélt, PONTOS időben érkezzen, lehetőleg egyedül vagy maximum egy fő kísérővel. Amennyiben előbb érkezne, legyen kedves várakozzon az utcán, nem áll módomban korábban ajtót nyitni! A társasház házirendje tiltja az udvarban való várakozást. A dohányzás a szalonban és a társasházon belül szigorúan tilos!
A munka zavartalan haladása, a lakók és saját nyugalmunk érdekében kérjük a fenti szabályok megértését és betartását!

Lehetséges fizetési mód: készpénz

Budai szalonom

Videó a szalon megtalálásához: kattints ide

1027, Budapest Frankel Leó utca 24. fsz. 6. (a szalon a földszinten, az udvar végén leghátul, jobbra fordulva található)
Kapucsengő: Poór Tünde - röviden jelezzen, várjon pár másodpercet és nyitjuk a kaput

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg


 

 

Székesfehérvári szalonom 

8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.

Szalonom a belvárosban, a Mátyás király körút elején található, az Alba Pláza buszpályaudvar felőli bejáratához képest jobbra, a hangszerbolt szomszédságában,egy sárga sarokház belső udvarában, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal, ezért az épületbe bejutni egy zöld színű ajtón, a kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell hosszan megnyomni.


           


Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves Vendégeket! A köldök piercing behelyezést a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi nikkelmentes orvosi fémből készült köldök ékszereivel végzem, sok éves gyakorlattal. A következő sorokat olvasva szeretném Veletek megismertetni a köldök piercing behelyezés menetét, választ adni minden, a köldök belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre.
Jó böngészést kívánok!

Alternatív szöveg

A köldök piercing belövésről

A hagyományos köldök piercing szúrástól eltérően a köldök piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk a köldököt, hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy speciális lyukasztó készülékkel helyezzük be az ékszert a köldökbe. A Medisept köldöklyukasztóval történő belövés három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest.Kevésbé fájdalmas, mert a speciális lyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi a köldök piercinget a köldökbe, így nincs szükség további műveletre. Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át a köldököt. Higiénikusabb mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt ékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően a köldökpiercing behelyezés a Medisept kíváló eszközeivel higiénikus, kíméletes és a jó minőségű nikkelmentes orvosi fém ékszerek használatával rendkívül biztonságos. Ajánlom a tűfóbiás vendégeknek és azoknak, akik szeretnének egy modern, a mai kor követelményeinek megfelelő szolgáltatást igénybe venni.

 

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott köldök pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott köldök piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom, pont az a lényege és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt köldök piercing behelyezéssel - hogy az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt nikkelmentes orvosi fém ékszert rögzítem a köldök lyukasztó készülékhez, aminek segítségével megtörténik a köldök piercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. Azért nem tudok hozott köldök ékszerrel belövésben segíteni, mert azt nem lehet a köldöklyukasztó készülékkel kompatibilis steril kapszulába csomagolni, így a saját, már meglévő ékszeretek behelyezése technikailag kivitelezhetetlen ezzel a módszerrel. Jó hír viszont, hogy a már meglévő ékszered csere piercingnek tökéletes lesz! :)

A nikkel allergiáról:
A Medisept köldöklyukasztó készülékével végzett köldök belövéshez a választható piercingek nikkelmentes orvosi fémből készülnek, amik garantáltan nem tartalmaznak nikkelt, így megfelelő utógondozás mellett, a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Köldök piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem a köldök bőrfelületét, majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a köldök piercing helyét. A készülék pillanatok alatt behelyezi a piercinget a köldökbe, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril, nikkelmentes orvosi fémből készült ékszert.

Pontos utókezelési tanácsok:

Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

Az első hónap teendője: 

A szúrást követő egy hónapban minden nap reggel és este egy nedves fültisztító pálcika segítségével körbe kell törölni a lyukak környékét alul és felül is egyaránt úgy, hogy az ékszert eltoljuk picit lefelé és felfelé is. Erre azért van szükség, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, por, szappan maradék, ...stb) gyulladást okozhatnak, így a tisztántartás elengedhetetlen része a gyógyulásnak. Egy tévhit szerint nem érheti a sebet víz a belövés után, de ez abszolút nem igaz, semmi problémát nem okoz, ha a frissen szúrt köldököt víz éri. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon szárítja a bőrt, ami nem segíti elő a gyógyulást. 
After piercing gel vagy külsőleg alkalmazható gyulladáscsökkentő készítmény használatát szoktam javasolni, melyet a tisztogatás után - szintén reggel és este, alul-felül - egy fültisztító pálcika segítségével felviszünk a lyukak környékére. A javasolt utókezelő készítmények szalonjaimban is kaphatók. A belőtt köldök ékszert az első hónapban nem szabad kivenni, ugyanis legalább egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül a bőr hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A következő hónapok teendői:
Amennyiben nem tervezed kicserélni a köldök piercinget, viselhető huzamosabb ideig is hiszen az ékszerek kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos problémamentes viselést. Függetlenül attól, hogy kicseréled vagy sem a belőtt ékszert, folyamatos viselés mellett nagyon fontos a tisztántartás!

Fontos, hogy ékszer hiányában a szúrt lyuk pillanatok alatt, villámgyorsan beforr, így nem szabad huzamossabb ideig a köldököt piercing nélkül hagyni. Szervezetünk a lyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt (ékszer hiányában) regenerálni, majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság, a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban, idősebb korban lassabban megy végbe.

 • Steril kapszula

  A nikkelmente orvosi fém piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a biztonságos köldök belövés lehetőségét.
  A módszer előnye, hogy gyorsan, higiénikusan és minimális fájdalom mellett helyezi el a steril köldökékszert a köldökbe.

  Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

  A belőtt köldök ékszer első cseréje:
  Egy hónap elteltével a köldökpiercing cserélhető, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat az ékszer szárára a lyuk köré (közvetlenül a csere előtt), majd a belőtt ékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a köldökbe. Kis mennyiségben, bármilyen tiszta olaj használható a művelethez - legideálisabbnak a babaolajat vagy valamilyen nagyon zsíros krémet tartok.

  Néhány jótanács probléma esetén:

  Amennyiben az ékszer körül a bőrödet pirosnak, duzzadtnak látod, vagy azt tapasztalod, hogy a seb váladékozik, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő a lyuk. Bármilyen probléma esetén kérlek keress fel időben, hiszen a gyökerénél elfojatni a problémát jóval kellemesebb, mint megvárni, amíg elfajul.

 • Saját vendégek számára az utókezelés teljesen költségmentes, máshol szúrt ékszerek esetében 5000 Ft-ba kerül.

 • Időpontfoglalás: kattints ide

 •  
 • Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

  •  
  •  

Fáj a köldök piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a köldök lyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a ékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Nem használok érzéstelenítő készítményeket, az esetleges allergiás reakciók miatt.  
  
Videó
A következő videofilm segítségével nézzétek meg a köldök belövést a gyakorlatban is, és ha tetszett várlak Benneteket szeretettel székesfehérvári vagy budai szalonomban. Időpontfoglalás szükséges!

                                                                              

Hol érsz még el?
Szeretnél látni mégtöbb fotót, videót  a munkáimról, ha szeretnél kapni mégtöbb hasznos tippet, praktikus jótanácsot, ha elsőként szeretnél értesülni legújabb izgalmas videóimról akkor:
cool Kövess az Instan @poor_tunde
kiss Iratkozz fel YouTube csatornámra YouTube / fullyukasztas01
laughing Kövess a Facebooon Fülbelövés-piercing Poór Tünde

 

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/