Nézzen körül webáruházunkban: Csakfulbevalok.hu

Figyelem
2020 január 28.-án budai szalonom zárva tart

Medisept köldöklyukasztó referencia szalon Székesfehérváron és Budapesten 

Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves vendégeket! A köldök piercing behelyezést talán szerénytelenség nélkül mondhatom nagy gyakorlattal a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi nikkelmentes orvosi fémből készült köldök ékszereivel végzem. A következő sorokat olvasva szeretném Önökkel megismertetni a köldök piercing behelyezés menetét, bemutatni a belőhető köldök ékszereket, választ adni minden, a köldök belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre, videókkal, fotókkal illusztrálni a munkafolyamatokat valamint az is kiderül hol és mikor érnek el, továbbá néhány praktikus javaslat a közlekedéssel, parkolással kapcsolatban.
Jó böngészést kívánok!  06 30 478 0095
 Nem ért el telefonon? 
Kis türelmet kérek, hamarosan visszahívom! 


  fullyukasztas@gmail.com
  

munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok!Budapest - nyitva tartás

1027, Budapest (II. kerület, Széna tér) Jurányi utca 1. 
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, magasföldszint.

Kedden:
11.00 - 19.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.
Csütörtökön:
16.00 órától- 19.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.
Szombaton:
10.00 - 13.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.

Navigáció

Figyelem! Sajnos a Google térkép rossz helyre navigálja az érdeklődőket. Szalonom pontos címe 1027, II. kerület Budapest Jurányi utca 1. ami a Jurányi utca és a Csalogány utca sarkán található, régi iskola épület, (Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházként működik) és nem ott ahol a térkép jelöli. 
Már jeleztem a Google felé a pontatlanságot, remélem mielőbb helyreigazítják a jelölőt. 

Útbaigazítás

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház magas földszintjén a Széna tér szomszédságában, a Mammut bevásárló központtól egy sarokra lévő patinás épület magasföldszintjén találnak, aminek a bejárati kapuján a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház felirat olvasható. A lépcsőházból a magasföldszintre érve, jobbra a földön különböző színű csíkok segítenek a tájékozódásban. A fülbelövő szalon bejáratáig a lila színű csíkot kell követni.

Székesfehérvár - nyitva tartás

8000, Székesfehérvár Piac tér 2. 
Belső udvar

Hétfőn 10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Szerdán 
10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Pénteken 
10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.

Navigáció

Figyelem! Sajnos a Google térkép rossz helyre navigálja az érdeklődőket. Szalonom pontos címe 8000, Székesfehérvár Piac tér 2. ami a Mátyás király körút legvégén az Alba Pláza főbejáratánál található, és nem ott ahol a térkép jelöli. Amennyiben GPS segítségével érkeznek kérem a keresőbe a Mátyás király körút 1. számot írják! Már jeleztem a Google felé a pontatlanságot, remélem mielőbb helyreigazítják a jelölőt. 


Útbaigazítás

Székesfehérvári szalonom a Piac tér 2. szám alatt, a Mátyás király körút elején az Alba Pláza buszpályaudvar felöli bejáratához képest jobbra, egy sárga ház belső udvarában, a hangszerbolt szomszédságában található, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal, ezért az épületbe bejutni egy zöld színű kapun, a kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell hosszan megnyomni.

A köldök piercing belövésről

A hagyományos köldök piercing szúrástól eltérően a köldök piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk a köldököt hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy speciális lyukasztó készülékkel helyezzük be az ékszert a köldökbe. A Medisept köldöklyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. Kevésbé fájdalmas, mert a speciális lyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi a köldök piercinget a köldökbe, így nincs szükség további műveletre. Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át a köldököt. Higiénikusabb mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt ékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően a köldökpiercing behelyezés a Medisept kíváló eszközeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű nikkelmentes orvosi fém ékszerek használatával rendkívül biztonságos.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott köldök pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott köldök piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt köldök piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt nikkelmentes orvosi fém ékszert rögzítem a köldök lyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orr piercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest 


       Gyakori kérdés

más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre a köldök piercing a köldökbe. Tehát, azért nem tudok hozott köldök ékszerrel segíteni, mert a hozott köldök piercinget több okból kifolyólag sem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis a köldöklyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.

A nikkel allergiáról:

A Medisept köldöklyukasztó készülékével végzett köldök belövéshez a választható piercingek nikkelmentes orvosi fémből készülnek, amik garantáltan nem tartalmaznak nikkelt, így a piercingek megfelelő utógondozás mellett, a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Köldök piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem a köldök bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a köldök piercing helyét, ezután a készülék pillanatok alatt behelyezi a piercinget a köldökbe, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril nikkelmentes orvosi fémből készült ékszert.

                       


                            


Képekkel illusztrálva a köldök átlyukasztásának folyamatai
 

Jelölés

        

Szúrás

     

Utókezelés

          


Pontos utókezelési tanácsok köldökbelövés után

Az első hónap teendője:

 • A belőtt köldökpiercinget mindennap meg kell mozgatni a köldökben, lehetőleg fürdés közben vagy közvetlenül utána. Fogjuk meg a piercinget és fel- le mozgassuk meg. Erre azért van szükség, hogy a köldök ékszer a belövés után ne száradjon bele a köldökbe.
  Egy tévhit szerint nem érheti a köldököt víz a belövés után, ez nem igaz semmi problémát nem okoz, ha a frissen szúrt köldököt víz éri, sőt a nedves, felpuhult köldökbe sokkal könnyebb az ékszert mozgatni.
 • After piercing gel használata naponta. Juttassunk a köldök piercing köré az ékszer alá egy kisebb mennyiséget az utókezelő készítményből. Az utókezelő készítmény szalonomban is kapható.
 • Naponta egyszer körbe kell törölgetni a köldököt az ékszer alatt, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, por, szappan maradék, smink...stb) gyulladást okozhatnak. A törölgetést egy nedves törlőkendővel (popsitörlővel) célszerű megtenni. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon kiszárítja a bőrt! Ne szárítsuk inkább hidratáljunk a bőrt.
 • A belőtt köldökékszert az első hónapban nem szabad kivenni. Legalább egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül a bőr hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A belőtt köldök ékszer első cseréje:

 • Egy hónap elteltével a köldökpiercing cserélhető, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat az ékszer szárára a lyuk köré (közvetlenül a csere előtt), majd a belőtt ékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a köldökbe. (Kis mennyiségben, bármilyen tiszta, akár étkezési olaj is használható a művelethez)

A következő hónapok teendői:

 • Egy hónap után cserélhető a belőtt ékszer, de maradhat is. Amennyiben nem tervezik kicserélni a köldök piercinget, viselhető huzamosabb ideig is hiszen az ékszerek kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos problémamentes viselést.
 • Függetlenül attól, hogy kicserélték vagy sem a belőtt ékszert, folyamatos viselés mellett nagyon fontos a tisztántartás!
 • Az köldök, ékszer hiányában összenőhet. Nem szabad húzamossabb ideig a köldököt piercing nélkül hagyni. Azért nő össze gyorsan, mert a köldökünkön a lyuk nem egy természetes állapot. Szervezetünk a lyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt (ékszer hiányában) regenerálni majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban idősebb korban lassabban megy végbe.
 • A köldök piercing cseréjénél (főleg az első cserénél) mindig használjunk olajat vagy zsíros krémet annak érdekében, hogy gördülékenyebben menjen az ékszer cseréje. 

  Néhány jótanács probléma esetén:

  Amennyiben a köldök a lyuk körül váladékozik, pirosnak, duzzadtnak látja, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő a lyuk. A kezeléshez jól használható készítmények a Sudocrem, Tetran vagy Gentamycin (mindhárom krém recept nélkül patikákban is kapható). Ezen készítmények nagyon hatékonyak. Egy fogvájó segítségével egy adag krémet kell juttatni az érintett területre a piercing alá naponta akár többször, mindaddig amíg a probléma fennáll.  A gyulladás megszűnte után ki kell venni a piercinget, alaposan meg kell tisztítani és a jövőben nagy hangsúlyt kell fektetni a köldök folyamatos tisztán tartására és a minőségi ékszerek viselésére.
 

Utókezelő készítmény forgalmazása

A köldök piercing utókezeléséhez a piercing care gél javasolt.
A használni naponta kétszer, reggel és este célszerű.
A készítmény szalonomban is azonnal megvásárolható.  A gél garantáltan alkoholmentes.

Steril kapszula

A nikkelmente orvosi fém piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a biztonságos köldök belövés lehetőségét.
A módszer előnye, hogy gyorsan, higiénikusan és minimális fájdalom mellett helyezi el a steril köldökékszert a köldökbe.
   
     
      

Köldök belövés vagy köldök átszúrás tűvel?

Átszúrni a köldököt egy steril tűvel, branülel is lehetséges. De ez a módszer már elavult a mai modern kor eszközeivel szemben. Az általam használt köldök belövő rendszer teljesen higiénikus, a köldök egyáltalán nem vérzik a lyukasztás alkalmával, nem érintkezik a köldök bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. A köldök lyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen professzionális eszközzel végzem.
                    

Fáj a köldök piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a köldök lyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a ékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. A következő videofilm segítségével kérem tekintsék meg a köldök belövést a gyakorlatban is.

               

 
 

A következő videófilm segítségével kérem tekintsék meg a köldök piercing belövést a gyakorlatban is.

 

Bankkártyás fizetés

Székesfehérvári és budapesti szalonomban nem csak készpénzzel, bankkártyával is tud fizetni. Amennyiben nincs elegendő készpénz Önnél, vagy egyszerűbb a vásárlás bankkártyával, nyugodtan használja ki a lehetőséget és rendezze a fizetendő összeget tranzakciós díj nélkül.

A kényelmesebb és biztonságosabb vásárlás érdekében ezért szalonomban bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítok.

Bankkártyás fizetés fülbelövésParkolás Budapesten

A személyautóval érkezők az épület körül (Csalogány utca, Jurányi utca, Varsányi Irén utca, Erdőd utca) tudnak parkolni óránként 440 Ft-ért ami 18.00 óra után valamint hétvégén ingyenes. Zárt parkoló udvart találnak a Csalogány utca végén, vagy a Varsányi Irén utcában továbbá a Mammut bevásárló központ közelsége is megoldást jelenthet. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 20/30/70-763-3022 

Parkolás Székesfehérváron

A személyautóval érkezők parkolni az épület előtt a Mátyás király körút teljes hosszán vagy az Alba Pláza tető parkolóján tudnak. A Mátyás király körút a I. várakozási övezetbe tartozik ahol a parkolás díja óránként 340 Ft ami 18.00 óra után és hétvégén ingyenes. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. 
Előfizetéses mobil parkolás +36 /20 /30 70-763-8011

 

Csak Fülbevalók Webshop

Az Arany köldök piercing linkre kattintva találja arany köldök ékszereinket. A csomagok kiszállítását az ország egész területén, igény szerint külföldre is a Magyar Posta MPL futárszolgálat segítségével végezzük. Kattintson ide a részletekért www.csakfulbevalok.hu 

A kiszállítás díja 40.000 Ft áruértékig 1.820 Ft, - 40 001 Ft - áruérték fölött INGYENES!

Amennyiben nem postán, hanem személyesen szeretné a kiválasztott piercinget átvenni vagy előrendelés nélkül vásárolna erre is van lehetőség székesfehérvári és budapesti szalonunkban. További kényelmi lehetőség, hogy rendelését nem csak a webshop online felületén tudja leadni, hanem a kívánt terméket megrendelheti szóban telefonon, e-mailben, viberen is.

Poórné Tünde  -  06 30 478 0095  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom! 
hello@csakfulbevalok.hu - munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok.

Kérem tekintse meg aktuális kínálatomat:

[csakfulbevalok|cat|3]                 

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/

Array ( [page_id] => 21 [language] => hu )