Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Köldök piercing belövés

fül,orr és köldöklyukasztás

Nyári promócióInstagram és Facebook elérhetőségeim:
Medisept köldöklyukasztó referencia szalon Székesfehérváron és Budapesten
 
Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves vendégeket! A köldök piercing behelyezést talán szerénytelenség nélkül mondhatom nagy gyakorlattal a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi nikkelmentes orvosi fémből készült köldök ékszereivel végzem. A következő sorokat olvasva szeretném Önökkel megismertetni a köldök piercing behelyezés menetét, bemutatni a belőhető köldök ékszereket, választ adni minden, a köldök belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre, videókkal, fotókkal illusztrálni a munkafolyamatokat valamint az is kiderül hol és mikor érnek el, továbbá néhány praktikus javaslat a közlekedéssel, parkolással kapcsolatban.
Jó böngészést kívánok!  06 30 478 0095
 Nem ért el telefonon? 
Kis türelmet kérek, hamarosan visszahívom! 


  fullyukasztas@gmail.com
  

munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok!Budapest - nyitva tartás

1027, Budapest (II. kerület, Széna tér) Jurányi utca 1. 
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, magasföldszint.

Kedden:
11.00 - 19.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.
Csütörtökön:
16.00 órától- 19.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.
Szombaton:
10.00 - 13.00 óráig Jurányi utcai szalonomban bármikor, nem szükséges időpontot egyeztetni.

Navigáció

Figyelem! Sajnos a Google térkép rossz helyre navigálja az érdeklődőket. Szalonom pontos címe 1027, II. kerület Budapest Jurányi utca 1. ami a Jurányi utca és a Csalogány utca sarkán található, régi iskola épület, (Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházként működik) és nem ott ahol a térkép jelöli. 
Már jeleztem a Google felé a pontatlanságot, remélem mielőbb helyreigazítják a jelölőt. 

Útbaigazítás

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház magas földszintjén a Széna tér szomszédságában, a Mammut bevásárló központtól egy sarokra lévő patinás épület magasföldszintjén találnak, aminek a bejárati kapuján a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház felirat olvasható. A lépcsőházból a magasföldszintre érve, jobbra a földön különböző színű csíkok segítenek a tájékozódásban. A fülbelövő szalon bejáratáig a lila színű csíkot kell követni.

Székesfehérvár - nyitva tartás

8000, Székesfehérvár Piac tér 2. 
Belső udvar

Hétfőn 10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Szerdán 
10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Pénteken 
10.00 - 18.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.

Navigáció

Figyelem! Sajnos a Google térkép rossz helyre navigálja az érdeklődőket. Szalonom pontos címe 8000, Székesfehérvár Piac tér 2. ami a Mátyás király körút legvégén az Alba Pláza főbejáratánál található, és nem ott ahol a térkép jelöli. Amennyiben GPS segítségével érkeznek kérem a keresőbe a Mátyás király körút 1. számot írják! Már jeleztem a Google felé a pontatlanságot, remélem mielőbb helyreigazítják a jelölőt. 


Útbaigazítás

Székesfehérvári szalonom a Piac tér 2. szám alatt, a Mátyás király körút elején az Alba Pláza buszpályaudvar felöli bejáratához képest jobbra, egy sárga ház belső udvarában, a hangszerbolt szomszédságában található, ami nem rendelkezik utcafronti bejárattal, ezért az épületbe bejutni egy zöld színű kapun, a kaputelefon segítségével lehet, amin a fülbelövés gombot kell hosszan megnyomni.

A köldök piercing belövésről

A hagyományos köldök piercing szúrástól eltérően a köldök piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk a köldököt hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy speciális lyukasztó készülékkel helyezzük be az ékszert a köldökbe. A Medisept köldöklyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. Kevésbé fájdalmas, mert a speciális lyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi a köldök piercinget a köldökbe, így nincs szükség további műveletre. Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át a köldököt. Higiénikusabb mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt ékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően a köldökpiercing behelyezés a Medisept kíváló eszközeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű nikkelmentes orvosi fém ékszerek használatával rendkívül biztonságos.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott köldök pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott köldök piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt köldök piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt nikkelmentes orvosi fém ékszert rögzítem a köldök lyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orr piercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest 


       Gyakori kérdés

más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre a köldök piercing a köldökbe. Tehát, azért nem tudok hozott köldök ékszerrel segíteni, mert a hozott köldök piercinget több okból kifolyólag sem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis a köldöklyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.

A nikkel allergiáról:

A Medisept köldöklyukasztó készülékével végzett köldök belövéshez a választható piercingek nikkelmentes orvosi fémből készülnek, amik garantáltan nem tartalmaznak nikkelt, így a piercingek megfelelő utógondozás mellett, a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Köldök piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem a köldök bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a köldök piercing helyét, ezután a készülék pillanatok alatt behelyezi a piercinget a köldökbe, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril nikkelmentes orvosi fémből készült ékszert.

                       


                            


Képekkel illusztrálva a köldök átlyukasztásának folyamatai
 

Jelölés

        

Szúrás

     

Utókezelés

          


Pontos utókezelési tanácsok köldökbelövés után

Az első hónap teendője:

 • A belőtt köldökpiercinget mindennap meg kell mozgatni a köldökben, lehetőleg fürdés közben vagy közvetlenül utána. Fogjuk meg a piercinget és fel- le mozgassuk meg. Erre azért van szükség, hogy a köldök ékszer a belövés után ne száradjon bele a köldökbe.
  Egy tévhit szerint nem érheti a köldököt víz a belövés után, ez nem igaz semmi problémát nem okoz, ha a frissen szúrt köldököt víz éri, sőt a nedves, felpuhult köldökbe sokkal könnyebb az ékszert mozgatni.
 • After piercing gel használata naponta. Juttassunk a köldök piercing köré az ékszer alá egy kisebb mennyiséget az utókezelő készítményből. Az utókezelő készítmény szalonomban is kapható.
 • Naponta egyszer körbe kell törölgetni a köldököt az ékszer alatt, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, por, szappan maradék, smink...stb) gyulladást okozhatnak. A törölgetést egy nedves törlőkendővel (popsitörlővel) célszerű megtenni. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon kiszárítja a bőrt! Ne szárítsuk inkább hidratáljunk a bőrt.
 • A belőtt köldökékszert az első hónapban nem szabad kivenni. Legalább egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül a bőr hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A belőtt köldök ékszer első cseréje:

 • Egy hónap elteltével a köldökpiercing cserélhető, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat az ékszer szárára a lyuk köré (közvetlenül a csere előtt), majd a belőtt ékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a köldökbe. (Kis mennyiségben, bármilyen tiszta, akár étkezési olaj is használható a művelethez)

A következő hónapok teendői:

 • Egy hónap után cserélhető a belőtt ékszer, de maradhat is. Amennyiben nem tervezik kicserélni a köldök piercinget, viselhető huzamosabb ideig is hiszen az ékszerek kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos problémamentes viselést.
 • Függetlenül attól, hogy kicserélték vagy sem a belőtt ékszert, folyamatos viselés mellett nagyon fontos a tisztántartás!
 • Az köldök, ékszer hiányában összenőhet. Nem szabad húzamossabb ideig a köldököt piercing nélkül hagyni. Azért nő össze gyorsan, mert a köldökünkön a lyuk nem egy természetes állapot. Szervezetünk a lyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt (ékszer hiányában) regenerálni majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban idősebb korban lassabban megy végbe.
 • A köldök piercing cseréjénél (főleg az első cserénél) mindig használjunk olajat vagy zsíros krémet annak érdekében, hogy gördülékenyebben menjen az ékszer cseréje. 

  Néhány jótanács probléma esetén:

  Amennyiben a köldök a lyuk körül váladékozik, pirosnak, duzzadtnak látja, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő a lyuk. A kezeléshez jól használható készítmények a Sudocrem, Tetran vagy Gentamycin (mindhárom krém recept nélkül patikákban is kapható). Ezen készítmények nagyon hatékonyak. Egy fogvájó segítségével egy adag krémet kell juttatni az érintett területre a piercing alá naponta akár többször, mindaddig amíg a probléma fennáll.  A gyulladás megszűnte után ki kell venni a piercinget, alaposan meg kell tisztítani és a jövőben nagy hangsúlyt kell fektetni a köldök folyamatos tisztán tartására és a minőségi ékszerek viselésére.
 

Utókezelő készítmény forgalmazása

A köldök piercing utókezeléséhez a piercing care gél javasolt.
A használni naponta kétszer, reggel és este célszerű.
A készítmény szalonomban is azonnal megvásárolható.  A gél garantáltan alkoholmentes.

Steril kapszula

A nikkelmente orvosi fém piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a biztonságos köldök belövés lehetőségét.
A módszer előnye, hogy gyorsan, higiénikusan és minimális fájdalom mellett helyezi el a steril köldökékszert a köldökbe.
   
     
      

Köldök belövés vagy köldök átszúrás tűvel?

Átszúrni a köldököt egy steril tűvel, branülel is lehetséges. De ez a módszer már elavult a mai modern kor eszközeivel szemben. Az általam használt köldök belövő rendszer teljesen higiénikus, a köldök egyáltalán nem vérzik a lyukasztás alkalmával, nem érintkezik a köldök bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. A köldök lyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen professzionális eszközzel végzem.
                    

Fáj a köldök piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a köldök lyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a ékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. A következő videofilm segítségével kérem tekintsék meg a köldök belövést a gyakorlatban is.

               

 
 

A következő videófilm segítségével kérem tekintsék meg a köldök piercing belövést a gyakorlatban is.

 

Bankkártyás fizetés

Székesfehérvári és budapesti szalonomban nem csak készpénzzel, bankkártyával is tud fizetni. Amennyiben nincs elegendő készpénz Önnél, vagy egyszerűbb a vásárlás bankkártyával, nyugodtan használja ki a lehetőséget és rendezze a fizetendő összeget tranzakciós díj nélkül.

A kényelmesebb és biztonságosabb vásárlás érdekében ezért szalonomban bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítok.

Bankkártyás fizetés fülbelövésParkolás Budapesten

A személyautóval érkezők az épület körül (Csalogány utca, Jurányi utca, Varsányi Irén utca, Erdőd utca) tudnak parkolni óránként 440 Ft-ért ami 18.00 óra után valamint hétvégén ingyenes. Zárt parkoló udvart találnak a Csalogány utca végén, vagy a Varsányi Irén utcában továbbá a Mammut bevásárló központ közelsége is megoldást jelenthet. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen max. 30-40 percet vesz igénybe. Előfizetéses mobil parkolás +36 20/30/70-763-3022 

Parkolás Székesfehérváron

A személyautóval érkezők parkolni az épület előtt a Mátyás király körút teljes hosszán vagy az Alba Pláza tető parkolóján tudnak. A Mátyás király körút a I. várakozási övezetbe tartozik ahol a parkolás díja óránként 340 Ft ami 18.00 óra után és hétvégén ingyenes. A fülbelövés szolgáltatás a szalonban eltöltött időtől függően nagyon kényelmesen még ha várakozni kell is max. 30-40 percet vesz igénybe. 
Előfizetéses mobil parkolás +36 /20 /30 70-763-8011

 

Csak Fülbevalók Webshop

Az Arany köldök piercing linkre kattintva találja arany köldök ékszereinket. A csomagok kiszállítását az ország egész területén, igény szerint külföldre is a Magyar Posta MPL futárszolgálat segítségével végezzük. Kattintson ide a részletekért www.csakfulbevalok.hu 

A kiszállítás díja 40.000 Ft áruértékig 1.820 Ft, - 40 001 Ft - áruérték fölött INGYENES!

Amennyiben nem postán, hanem személyesen szeretné a kiválasztott piercinget átvenni vagy előrendelés nélkül vásárolna erre is van lehetőség székesfehérvári és budapesti szalonunkban. További kényelmi lehetőség, hogy rendelését nem csak a webshop online felületén tudja leadni, hanem a kívánt terméket megrendelheti szóban telefonon, e-mailben, viberen is.

Poórné Tünde  -  06 30 478 0095  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom! 
hello@csakfulbevalok.hu - munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok.

Kérem tekintse meg aktuális kínálatomat:                 

AK1 14 karátos fehér arany köldök piercing

AK1 14 karátos fehér arany köldök piercing

23 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 26 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 8 db fehér cirkónia Szállítási...
AK10 14 karátos sárga arany köldök piercing

AK10 14 karátos sárga arany köldök piercing

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos sárga arany Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 4 db,...
AK11 14 karátos fehér arany köldök piercing

AK11 14 karátos fehér arany köldök piercing

17 900 Ft
Anyaga:14 karátos fehér arany Bruttó hossza:19 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 1 db ovális 5×7mm,  fehér cirkónia Szállítási...
AK12 14 karátos sárga arany köldök piercing, kék kővel

AK12 14 karátos sárga arany köldök piercing, kék kővel

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Bruttó hossz: 22 mm, szárhossz 12 mm  Kövek: 4 db türkiz cirkónia Szállítási...
AK13 14 karátos fehér arany, köldök piercing, kék kővel

AK13 14 karátos fehér arany, köldök piercing, kék kővel

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 22 mm, szárhossz 12 mm  Kövek: 4 db türkiz cirkónia Szállítási...
AK14 14 karátos fehér arany, köldök piercing, kék kővel

AK14 14 karátos fehér arany, köldök piercing, kék kővel

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 22 mm, szárhossz 12 mm  Kövek: 1 db 6 x 8 mm türkiz cirkónia Szállítási...
AK15 14 karátos fehér arany, köldök piercing, rózsasín kővel

AK15 14 karátos fehér arany, köldök piercing, rózsasín kővel

21 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 22 mm, szárhossz 12 mm  Kövek: 1 db 5 x 8 mm rózsaszín cirkónia Szállítási...
AK16 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

AK16 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 12 mm  Kövek: 1 db 4 x 4 mm fehér...
AK17 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

AK17 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos fehér arany(sárga aranybó is elérhető) Súlya: 0,9 gr Bruttó...
AK18 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

AK18 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten! Anyaga: 14 karátos fehér arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 9 mm  Kövek:...
AK19 14 karátos fehér arany, köldök piercing, rózsaszín és fehér kővel

AK19 14 karátos fehér arany, köldök piercing, rózsaszín és fehér kővel

17 900 Ft
Pilanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos fehér arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 9...
AK2 14 karátos fehér arany köldök piercing

AK2 14 karátos fehér arany köldök piercing

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 20 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 4 db fehér cirkónia Szállítási...
AK20 14 karátos sárga arany, köldök piercing, fehér kővel

AK20 14 karátos sárga arany, köldök piercing, fehér kővel

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos sárga arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz...
AK21 14 karátos sárga arany, köldök piercing, fehér kővel

AK21 14 karátos sárga arany, köldök piercing, fehér kővel

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos sárga arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 9...
AK22 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

AK22 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos fehér arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz...
AK23 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

AK23 14 karátos fehér arany, köldök piercing, fehér kővel

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 11 mm  Kövek:  5X5 mm rombusz 4 db 2 mm fehér...
AK24 14 karátos sárga arany, köldök piercing, rózsaszín kővel

AK24 14 karátos sárga arany, köldök piercing, rózsaszín kővel

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 10 mm  Kövek: 1 db 6X4 mm csepp alakú rózsaszín...
AK25 14 karátos fehér arany, köldök piercing, rózsaszín és fehér kővel

AK25 14 karátos fehér arany, köldök piercing, rózsaszín és fehér kővel

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos fehér arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 10...
AK26 fehér arany, virágos,köldök piercing, fehér kővel

AK26 fehér arany, virágos,köldök piercing, fehér kővel

18 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany (sárga aranyból is rendelhető) Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 12 mm  Kövek: 6...
AK27 14 karátos sárga arany, köldök piercing, fehér kővel

AK27 14 karátos sárga arany, köldök piercing, fehér kővel

18 800 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten Anyaga: 14 karátos sárga arany Súlya: 0,9 gr Bruttó hossz: 11 mm, szárhossz 9 mm  Kövek: 1...
AK3 14 karátos fehér arany köldök piercing

AK3 14 karátos fehér arany köldök piercing

23 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 26 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 8 db rózsaszín cirkónia Szállítási...
AK4 14 karátos fehér arany köldök piercing

AK4 14 karátos fehér arany köldök piercing

17 900 Ft
Pillanatnyilag nincs raktárkészleten!  Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 26 mm, szárhossz 11 mm  Kövek:...
AK5 14 karátos fehér arany köldök piercing

AK5 14 karátos fehér arany köldök piercing

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 1 db ovális, rózsaszín cirkónia Szállítási...
AK7 14 karátos sárga arany köldök piercing

AK7 14 karátos sárga arany köldök piercing

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 1 db ovális, kék színű...
AK8 14 karátos sárga arany köldök piercing

AK8 14 karátos sárga arany köldök piercing

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 1 db ovális, fehér színű...
AK9 14 karátos sárga arany köldök piercing

AK9 14 karátos sárga arany köldök piercing

17 900 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Bruttó hossz: 19 mm, szárhossz 11 mm  Kövek: 1 db ovális, 5×7mm...