Medisept köldök lyukasztó referencia szalon Székesfehérváron és Budapesten
Szolgáltatás ára: 20.000 Ft

Az időpontfoglalás ellenére, tőlünk független okok miatt, várakozás előfordulhat. Kérem, a megbeszélt, PONTOS időben érkezzen, lehetőleg egyedül vagy maximum egy fő kísérővel.
A dohányzás a szalonban és a társasházon belül szigorúan tilos!
A munka zavartalan haladása, a lakók és saját nyugalmunk érdekében kérjük a fenti szabályok megértését és betartását!

Lehetséges fizetési mód: készpénz

Budai szalonom

Videó a szalon megtalálásához: kattints ide

1027, Budapest Frankel Leó utca 24. fsz. 6. (a szalon a földszinten, az udvar végén leghátul, jobbra fordulva található)
Kapucsengő: Poór Tünde - röviden jelezzen, várjon pár másodpercet és nyitjuk a kaput

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg


 

 

Székesfehérvári szalonom 

8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.

Szalonom a belvárosban, a Mátyás király körút elején található, az Alba Pláza buszpályaudvar felőli bejáratához képest jobbra. Az üzlet megtalálását megállítótábla segíti. A szalon utcafrontról nyílik, kapucsengő nincsen. Kérem, hogy az időpontra pontosan érkezzenek.


           


Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves Vendégeket! A köldök piercing behelyezést a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi nikkelmentes orvosi fémből készült köldök ékszereivel végzem, sok éves gyakorlattal. A következő sorokat olvasva szeretném Veletek megismertetni a köldök piercing behelyezés menetét, választ adni minden, a köldök belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre.
Jó böngészést kívánok!

Alternatív szöveg

A köldök piercing belövésről

A hagyományos köldök piercing szúrástól eltérően a köldök piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk a köldököt, hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy speciális lyukasztó készülékkel helyezzük be az ékszert a köldökbe. A Medisept köldöklyukasztóval történő belövés három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest.

 • Kevésbé fájdalmas, mert a speciális lyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi a köldök piercinget a köldökbe, így nincs szükség további műveletre.
 • Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át a köldököt.
 • Higiénikusabb mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt ékszert.

Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően a köldökpiercing behelyezés a Medisept kíváló eszközeivel higiénikus, kíméletes és a jó minőségű nikkelmentes orvosi fém ékszerek használatával rendkívül biztonságos. Ajánlom a tűfóbiás vendégeknek és azoknak, akik szeretnének egy modern, a mai kor követelményeinek megfelelő szolgáltatást igénybe venni.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott köldök pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott köldök piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom, pont az a lényege és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt köldök piercing behelyezéssel - hogy az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt nikkelmentes orvosi fém ékszert rögzítem a köldök lyukasztó készülékhez, aminek segítségével megtörténik a köldök piercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. Azért nem tudok hozott köldök ékszerrel belövésben segíteni, mert azt nem lehet a köldöklyukasztó készülékkel kompatibilis steril kapszulába csomagolni, így a saját, már meglévő ékszeretek behelyezése technikailag kivitelezhetetlen ezzel a módszerrel. Jó hír viszont, hogy a már meglévő ékszered csere piercingnek tökéletes lesz! :)

A nikkel allergiáról:
A Medisept köldöklyukasztó készülékével végzett köldök belövéshez a választható piercingek nikkelmentes orvosi fémből készülnek, amik garantáltan nem tartalmaznak nikkelt, így megfelelő utógondozás mellett, a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Köldök piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem a köldök bőrfelületét, majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a köldök piercing helyét. A készülék pillanatok alatt behelyezi a piercinget a köldökbe, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril, nikkelmentes orvosi fémből készült ékszert.

Pontos utókezelési tanácsok:

Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

Az első hónap teendője: 

A szúrást követő egy hónapban minden nap reggel és este egy nedves fültisztító pálcika segítségével körbe kell törölni a lyukak környékét alul és felül is egyaránt úgy, hogy az ékszert eltoljuk picit lefelé és felfelé is. Erre azért van szükség, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, por, szappan maradék, ...stb) gyulladást okozhatnak, így a tisztántartás elengedhetetlen része a gyógyulásnak. Egy tévhit szerint nem érheti a sebet víz a belövés után, de ez abszolút nem igaz, semmi problémát nem okoz, ha a frissen szúrt köldököt víz éri. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon szárítja a bőrt, ami nem segíti elő a gyógyulást. 
After piercing gel vagy külsőleg alkalmazható gyulladáscsökkentő készítmény használatát szoktam javasolni, melyet a tisztogatás után - szintén reggel és este, alul-felül - egy fültisztító pálcika segítségével felviszünk a lyukak környékére. A javasolt utókezelő készítmények szalonjaimban is kaphatók. A belőtt köldök ékszert az első hónapban nem szabad kivenni, ugyanis legalább egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül a bőr hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A következő hónapok teendői:
Amennyiben nem tervezed kicserélni a köldök piercinget, viselhető huzamosabb ideig is hiszen az ékszerek kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos problémamentes viselést. Függetlenül attól, hogy kicseréled vagy sem a belőtt ékszert, folyamatos viselés mellett nagyon fontos a tisztántartás!

Fontos, hogy ékszer hiányában a szúrt lyuk pillanatok alatt, villámgyorsan beforr, így nem szabad huzamossabb ideig a köldököt piercing nélkül hagyni. Szervezetünk a lyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt (ékszer hiányában) regenerálni, majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság, a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban, idősebb korban lassabban megy végbe.

 • Steril kapszula

  A nikkelmente orvosi fém piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a biztonságos köldök belövés lehetőségét.
  A módszer előnye, hogy gyorsan, higiénikusan és minimális fájdalom mellett helyezi el a steril köldökékszert a köldökbe.

  Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

  A belőtt köldök ékszer első cseréje:
  Egy hónap elteltével a köldökpiercing cserélhető, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat az ékszer szárára a lyuk köré (közvetlenül a csere előtt), majd a belőtt ékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a köldökbe. Kis mennyiségben, bármilyen tiszta olaj használható a művelethez - legideálisabbnak a babaolajat vagy valamilyen nagyon zsíros krémet tartok.

  Néhány jótanács probléma esetén:

  Amennyiben az ékszer körül a bőrödet pirosnak, duzzadtnak látod, vagy azt tapasztalod, hogy a seb váladékozik, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő a lyuk. Bármilyen probléma esetén kérlek keress fel időben, hiszen a gyökerénél elfojatni a problémát jóval kellemesebb, mint megvárni, amíg elfajul.

 • Saját vendégek számára az utókezelés teljesen költségmentes, máshol szúrt ékszerek esetében 5000 Ft-ba kerül.

 • Időpontfoglalás: kattints ide

 •  
 • Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

  •  
  •  

Fáj a köldök piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a köldök lyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a ékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Nem használok érzéstelenítő készítményeket, az esetleges allergiás reakciók miatt.  
  
Videó
A következő videofilm segítségével nézzétek meg a köldök belövést a gyakorlatban is, és ha tetszett várlak Benneteket szeretettel székesfehérvári vagy budai szalonomban. Időpontfoglalás szükséges!

                                                                              

Hol érsz még el?
Szeretnél látni mégtöbb fotót, videót  a munkáimról, ha szeretnél kapni mégtöbb hasznos tippet, praktikus jótanácsot, ha elsőként szeretnél értesülni legújabb izgalmas videóimról akkor:
cool Kövess az Instan @poor_tunde
kiss Iratkozz fel YouTube csatornámra YouTube / fullyukasztas01
laughing Kövess a Facebooon Fülbelövés-piercing Poór Tünde

 

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/