Medisept orrlyukasztó referencia szalonok Székesfehérváron és Budapesten. 
A szolgáltatás ára: 17.000 Ft

Az időpontfoglalás ellenére, tőlünk független okok miatt, várakozás előfordulhat. Kérem, a megbeszélt, PONTOS időben érkezzen, lehetőleg egyedül vagy maximum egy fő kísérővel.
A dohányzás a szalonban és a társasházon belül szigorúan tilos!
A munka zavartalan haladása, a lakók és saját nyugalmunk érdekében kérjük a fenti szabályok megértését és betartását!

Lehetséges fizetési mód: készpénz

Budai szalonom

Videó a szalon megtalálásához: kattints ide

1027, Budapest Frankel Leó utca 24. fsz. 6. (a szalon a földszinten, az udvar végén leghátul, jobbra fordulva található)
Kapucsengő: Poór Tünde - röviden jelezzen, várjon pár másodpercet és nyitjuk a kaput

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg


 

 

Székesfehérvári szalonom 

8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.

Szalonom a belvárosban, a Mátyás király körút elején található, az Alba Pláza buszpályaudvar felőli bejáratához képest jobbra. A szalon megtalálását megállítótábla segíti. Az üzlet utcafrontról nyílik, kapucsengő nincsen. Kérem, lehetőség szerint pontosan érkezzenek az időpontra!


           

Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves Vendégeket! Az orr piercing behelyezést sok éves gyakorlattal, a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi titániumból készült orr ékszereivel végzem. A következő sorokat olvasva szeretném megismertetni Veletek az orr piercing behelyezés menetét, választ adni minden, az orr belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre,valamint videókkal és fotókkal illusztrálni a munkafolyamatokat. Jó böngészést kívánok!

Az orr piercing belövésről
A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot, hanem a  fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az ékszert az orrcimpába.
A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. 
Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre. 
Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát. 
Higiénikusabb, mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően az orrpiercing behelyezés a Medisept kíváló termékeivel higiénikus, kíméletes és a jó minőségű titánium ékszerek használatával rendkívül biztonságos. 


A nikkel allergiáról

A Medisept orrlyukasztó készülékével végzett orrbelövéshez a választható orr piercingek titániumból készülnek, nem tartalmaznak nikkelt, így megfelelő utógondozás mellett a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott orr pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos a belövéses technika esetén azért nem tudok segíteni hozott orr piercinggel, mert a módszernek pont az a lényege és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt orr piercing behelyezéssel - hogy az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium orr ékszert rögzítem az orrlyukasztó készülékhez, aminek segítségével megtörténik az orrpiercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A hozott orr piercing nem kompatibilis az orrlyukasztó készülékkel, így lövéssel történő behelyezése technikailag kivitelezhetetlen.Orr piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem az orrcimpa bőrfelületét, majd egy rövid konzultáció után megjelölöm az orrpiercing helyét. A készülék egy pillanat alatt behelyezi az orrpiercinget az orrcimpába, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril titánium orrékszert. 

Pontos utókezelési tanácsok orrbelövés után: 

A belőtt orrpiercinget minden nap reggel-este egy vizes fültisztiító pálcika segítségével meg kell tisztítani kívülről és belülről is egyaránt, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, kosz, por, smink stb.) gyulladást okozhatnak. A tisztogatás során minimális forgatás, mozgatás történik, amire azért van szükség, hogy az ékszer ne száradjon bele a lyukba. Fontos, hogy mindig tiszta kézzel, higiénikus körülmények között álljunk neki az utókezelésnek.

"After piercing gel" használaát szoktam javasolni minden nap, mely benne van az árban, jár a szolgáltatáshoz. Juttassunk az orrcimpára a lyuk köré az orrékszer alá egy kisebb mennyiséget az utókezelő készítményből. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon kiszárítja a bőrt, ami nem segíti elő a gyógyulást. A belőtt orrékszert az első hónapban nem szabad kivenni, hiszen egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül az orrcimpa hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A belőtt orrékszer első cseréje:

Egy hónap elteltével az orrpiercing cserélhető, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat (vagy valamilyen zsíros krémet) az orrcimpára az orrlyuk köré, majd a belőtt orrékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a orrcimpába. Kis mennyiségben, bármilyen tiszta olaj használható a művelethez - legideálisabbnak a babaolajat mondanám. Nagyon szívesen segítek én is a cserében, időpontfoglalás után. A szalonban vásárolt ékszerek esetén a folyamat ingyenes, máshonnan hozott ékszert 2000 Ft/db áron cserélek.

A következő hónapok teendői:

Amennyiben nem tervezitek kicserélni az orrpiercinget, a belőtt ékszerek viselhetők huzamosabb ideig is, hiszen kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos, problémamentes viselést. Az orrpiercing cseréjénél (főleg az első alkalommal) mindig használjunk olajat vagy zsíros krémet annak érdekében, hogy gördülékenyebben menjen az ékszerek cseréje.

Fontos, hogy az orrcimpán a lyuk, orrékszer hiányában villámgyorsan összeforr, ezért nem szabad hosszabb ideig az orrot piercing nélkül hagyni. Szervezetünk az orrlyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt regenerálni, majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság, a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban, idősebb korban lassabban megy végbe.  
Abban az esetben, ha képalkotó vizsgálat miatt az ékszer kivételére kerülne a sor, azt szoktam javasolni, hogy egy műanyag piercinggel helyettesítsük az orrékszert, éppen azért, mert ha nincsen semmi a lyukban, nagyon rövid időn belül beforrhat.

Néhány jótanács probléma esetén

Amennyiben az orrcimpa váladékozik, pirosnak, duzzadtnak látja, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint - amennyiben szeretné megtartani a lyukat - a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő az orrcimpa. 
Gyulladás, szövetszaporulat, keloid esetén elérhetőségeim valamelyikén keress fel kérlek, hogy tudjak segíteni a kezelésben. Az utókezelés (keloid eltávolítás, készítemények átbeszélése stb.) saját vendégek részére természetesen térítésmentes, más által szúrt ékszerek esetében 5000 Ft-ba kerül.
Időpontfoglalás: kattints ide

Utókezelő készítmény forgalmazása

Az orr piercing utókezeléséhez a piercing care gél javasolt. A használni naponta kétszer, reggel és este célszerű.
A készítmény a Medisept orr piercing belövés szolgáltatás részét képezi, de külön termékként is megvásárolható székesfehérvári és budai szalonomban 2000 Ft/db áron.
A gél garantáltan alkoholmentes.
 

Fáj az orr piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a orrlyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a orrékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. 

A következő videofilm segítségével kérem tekintsék meg az orr piercing belövést a gyakorlatban is.

Hol érsz még el?
Ha szeretnél mégtöbb fotót,
videót látni a munkáimról, ha szeretnél mégtöbb hasznos tippet, praktikus jótanácsot kapni és ha elsőként szeretnél értesülni izgalmas tartalmakról, akkor:

cool Kövess az Instan @poor_tunde
kiss Iratkozz fel YouTube csatornámra YouTube / fullyukasztas01
laughing Kövess a Facebooon Fulbelövés-piercing Poór Tünde

 

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/