A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Az akupunktúra a gyakorlatban
A kínai orvoslás szerint a betegség nem más, mint a belső egyensúly felbomlása. Az egyensúly helyreállításának egyik természetes módja az akupunktúra. Lényege, hogy a bőrfelület meghatározott pontjain alkalmazott tűszúrásokkal lehet betegségeket gyógyítani, fájdalmat csillapítani, fokozni az immunrendszer működését. A hagyományos kínai orvoslás szemlélete szerint a csí (életerő) áramlik a meridiánokban, azaz az energiacsatornákban és kétóránként más-más szervrendszerhez kapcsolódóan közvetíti az energiát, éri el az energiamaximumát. Ha adott helyen elakad az energia áramlása, betegség keletkezik, ezt tünetek jelzik. Az akupunktúra célja: meghatározott pontokon beavatkozva befolyásolható az áramlás, feloldható az elakadás. Az akadály előtt feltorlódik az energia, ezért túlműködés tapasztalható, és mivel nem tud továbbhaladni a következő szervrendszerhez, ott alul működés észlelhető. Az akupunktúra mindkét problémát tudja kezelni: levezeti a feltorlódott, pangó energiát, és ahol kevés van belőle, ott feltölti.
Forrás: Dr Karácsonyi Gyöngyvér 


Az akupunktúra és a fülbelövés
Fülbelövés előtt gyakran felmerül a kérdés az akupunktúrás pontok létezéséről és fontosságáról, továbbá arról is, hogy előidézhet-e egészségkárosodást a fülbelövés? Mint olvashatták a rövid ismertető szövegben az akupunktúra egy gyógymód, amivel már meglévő betegségeket lehet kezelni, gyógyítani. Temérdek "városi legenda" (fülbelövés kontra akupunktúra) bizonytalanítja el a szülőket a fülbelövés előtt, amiknek semmi valóság alapjuk nincs! Munkám során soha, egyetlen egy konkrét negatív példával nem találkoztam arra vonatkozóan, hogy a fülbelövést követően bárki egészségkárosodást szenvedett volna! A világon nők milliói viselnek fülbevalót évszázadok óta, talán mondhatom, saját tapasztalatunk szerint is probléma mentesen.
Én magam nem vagyok akupunktúrás szakember ezért, amennyiben úgy gondolják, hogy a fülcimpán a füllyuk pontos meghatározásához akupunktőr segítségét kérik, természetesen ennek semmi akadálya én a szakember által megjelölt ponton lyukasztom át a vendégeim fülcimpáját.
Poór Tünde

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/