Júliusban hétfőnként székesfehérvári szalonom zárva tart.
Augusztus 12-20 között szabadságra megyünk, ez idő alatt személyesen, telefonon és üzenetben sem leszünk elérhetőek.

 

Migrén piercing szúrás

Az időpontfoglalás ellenére, tőlünk független okok miatt, várakozás előfordulhat. Kérem, a megbeszélt, PONTOS időben érkezzen, lehetőleg egyedül vagy maximum egy fő kísérővel.
A dohányzás a szalonban és a társasházon belül szigorúan tilos!
A munka zavartalan haladása, a lakók és saját nyugalmunk érdekében kérjük a fenti szabályok megértését és betartását!

Lehetséges fizetési mód: készpénz

Budai szalonom

Útmutató budai szalonom megtalálásához: kattints ide 

Kérem, tekintse meg a fenti videót annak érdekében, hogy könnyebben megtaláljon bennünket.

1027, Budapest Frankel Leó utca 24. fsz. 6. (a szalon a földszinten, az udvar végén leghátul, jobbra fordulva található)
Kapucsengő: Poór Tünde - röviden jelezzen, várjon pár másodpercet és nyitjuk a kaput

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg


 

 

Székesfehérvári szalonom 

8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.

Szalonom a belvárosban, a Mátyás király körút elején található, az Alba Pláza buszpályaudvar felőli bejáratához képest jobbra található. Az üzlet megtalálását megállítótábla segíti. A szalon utcafrontról nyílik, kapucsengő nincsen. Kérem, hogy az időpontra pontosan érkezzenek!

           

Migrén piercing 

Migrén piercing szúrás sárgaréz ötvözetű fém ékszerrel: 25.000 Ft
Migrén piercing szúrás nemes acél ékszerrel: 28.000 Ft
Migrén piercing szúrás titánium ékszerrel: 28.000 Ft
Migrén piering szúrás S925 ezüst ékszerrel: 32.000 Ft
Migrén piercing szúrás 14 karátos arany ékszerrel: 43.000 Ft - 77.000 Ft

Mi is az a migrén piercing?

A migrén piercing a hallójárat fölötti porcredőbe szúrt piercing.A piercing elsősorban esztétikai célú, de lehetséges fájdalomcsillapító, görcsoldó és közérzetjavító hatása, az eredmény azonban nem garantálható. Az átszúrásra kerülő pontot készülékkel mérem ki.
A szolgáltatás nem akupunktúra, nem minősül egészségügyi és gyógyászati szolgáltatásnak, az ékszer nem gyógyászati segédeszköz.

A migrén piercing ugyanoda kerül elhelyezésre, mint a "daith piercing" - a kettő ékszer egy és ugyanaz. Szívesen segítek akkor is a szúrásban, ha valaki nem vár hatást a piercingtől, de árban ugyanennyivel kell kalkulálni.

A migrén egy neurológiai állapot, ami általában fejfájással, fejgörccsel jár. Ezt az állapotot gyakran hányinger, hányás, fény- és hangérzékenység kíséri. Ezek a kellemetlen tünetek napokig is eltarthatnak. A korrekt tájékoztatáshoz hozzátartozik, hogy jelenleg nincs olyan tudományos kutatás, ami igazolná, hogy hatékony a piercing a migrénes rohamok kezelésében, megelőzésében. Egyelőre csak és kizárólag a vendégek pozitív visszajelzésére tudunk hagyatkozni, akik arról számolnak be, hogy ritkultak vagy részben, illetve teljes egészében megszűntek a migrénes panaszaik. Mivel ez egy kicsi, kanyargós porcdarab, nehéz, technikás az átlyukasztása, fontos, hogy csak gyakorlott szakemberre bízzuk a dolgot.

Milyen pozitív visszajelzések érkeznek vendégeinktől a szúrás után egy hónappal? 
Tapasztalatuk szerint a migrén piercing szúrását követőenkisebb eséllyel alakulhat ki fejfájás és migrén, csökkenhet a migrén/fejfájás intenzitása, hossza, az arra szedett gyógyszerek mennyisége és erőssége. Nem mindenki érzi egy szúrt piercing után a lehetséges hatást (szerencsére nem ez a gyakori), ezért ha szükséges, a szúrás után egy hónappal ingyen (csak a választott ékszer árát kell kifizetni) szúrok egy második, megerősítő piercinget is az ellentétes oldali fülbe. Az első ékszer mindig abba a fülbe kerül, ahol gyakrabban fáj a vendég feje, ha ilyen oldal nincs, akkor a helye tetszőlegesen választható, Számtalan visszajelzés igazolja, ha egy piercing nem lenne elegendő, akkor kettővel biztosabb lehet a siker. Nagyon örülök, ha a szúrás után a vendégek egy hónappal, néhány sorban a fullyukasztas@gmail.com e-mail címre visszajeleznek az ékszer hatékonyságáról, a gyógyulásról.

Kérem, hogy az alábbi linkre kattintva olvassa el azon vendégeim véleményét, akik már rendelkeznek migrén piercinggel:

vélemények (1.rész) 

vélemények (2.rész)

vélemények (3.rész)

Vendég vélemény:

"Szia Tünde!

Január második hetében voltam nálad. Mivel eléggé migrénes vagyok, és a frontokra is érzékeny, segítségeddel a daith piercing mellett döntöttem. Előtte persze sok videódat megnéztem és elolvastam mindent, amit csak tudtam. Időpontot nagyon hamar tudtam foglalni ami szuperül van megoldva. Mikor megérkeztem, megbeszéltük mit szeretnék és milyen piercinget, mindent érthetően elmagyaráztál, mikor mi történik majd és az utókezelést is. Mindent betartva már csak minimálisan érzékeny a fülem így pár hét után, sőt elmondhatom, hogy alig van fejfájásom. Az időjárási frontok alatt, amiket eddig legszívesebben egy sötét szobában vészeltem volna át migrénes görcsökkel, és semmilyen gyógyszer nem segített, már csak minimális fejfájást érzek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam. Nekem nagyon bevált. Köszönöm.
R. Hajni"
Fáj a migrén piercing szúrása? 

A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja - például, ha visszatartjuk a lélegzetünket, feszültebbek leszünk, ezért legtöbb esetben egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését. Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik.


Az utókezelés:

Egy vizes fültisztító pálcika segítségével minden nap alaposan törölgesse körbe, alul-felül a piercinget a lyuk körül. A tisztán tartás idővel ritkítható, de el nem hagyható, hiszen hetekig, akár hónapokig is szivároghat majd a lyukból narancssárga színű vérsavó, ami rászárad a lyukra. Ezen kívül por, kosz, izzadtság, szappan, sampon is kerülhet a lyuk környékére, melyek lerakódása gyulladást okozhat.

A tisztogatáson felül a lyukat naponta kétszer (reggel és este) fültisztító pálcika segítségével sebkezelő géllel kell kezelni, ami a Szolgáltató székesfehérvári (8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.) és budapesti (1027 Budapest, Frankel Leó út 24. fszt. 6.) szalonjában a szúrás után megvásárolható 3.500,- Ft megfizetése ellenében. Ezt a fajta kezelést egy hónapon keresztül reggel és este el kell végezni. A sebkezelő gél speciális kivitelének köszönhetően kellőképpen nedvesen tartja a sebet és azon egy réteget képez, ami védelmet nyújt a baktériumokkal és a vírusokkal szemben. Ez a védőréteg megakadályozza a kórokozók sebbe való bejutását, valamint véd a gyulladástól is, így elősegítve a seb felülfertőzésének elkerülését és a megfelelő sebgyógyulást. A sebkezelő gél gyorsan felszívódik, átlátszó állagának köszönhetően nem színezi el a bőrt. A sebkezelő géllel nemcsak a lyukak környékét kell bekenni, hanem azt a vékony kis porcredőt is, ami átszúrásra került.

Gyógyulás

A frissen szúrt lyukat víz érheti, moshat hajat, fürödhet, illetve zuhanyozhat.

Kisebb mértékű utóvérzés előfordulhat még néhány napon keresztül, egészen addig, amíg a seb össze nem húzódik. Amennyiben ezt tapasztalja, ne ijedjen meg. Egyszerűen csak törölje le a rászáradt vért a lyuk körül és kezelje a fülét a sebkezelő géllel.

Érintésre az ékszer, illetve a lyuk környéke több hónapig is érzékeny lehet. Miután a porc meggyógyult, az érzékenység teljesen megszűnik. Megfelelő gyógyulás esetén az ékszer érzékenységet és fájdalmat nem okoz.

Gyulladt migrén piercing / szövetszaporulat

A leggondosabb utókezelés mellett is kialakulhat gyulladás, de nem szabad megijedni tőle. A probléma általában a szúrás után pár nappal vagy jellemzően a 6-8. héten jelentkezhet, ami egy reakció az idegen anyaggal szemben. Amennyiben a problémát időben észleljük, megfelelő készítményekkel kezelve hatékonyan orvosolható.

Abban az esetben, ha későn vagy nem a megbeszéltek szerint kezdi meg a kezelést, előfordulhat, hogy ki kell vennie az ékszert.

A megfelelő gyógyulást úgy tudja ellenőrizni, hogy naponta megnézi tükör vagy fotó segítségével - így észlelhető az esetleges elváltozás. Gyulladás esetén a szúrt porc felvastagodik, lüktet, pirossá és duzzadttá válik, a füllyukak körül hólyagok alakulhatnak ki, fájdalmas az érintés. Ebben az esetben azonban cselekedni kell, a különböző problémák más-más kezelést igényelnek

Abban az esetben, ha a Vendég érintésre puha hólyagokat észlel a fülén, a Szolgáltatóval előzetesen egyeztetett időpontban azok szakszerű eltávolítása szükséges. A szolgáltatás alkalmával a helyi kezelésen felül a további ápolás megbeszélésére is sor kerül. Amennyiben pár napon belül rendeződik a probléma, szemmel látható a javulás, a fájdalom mérséklődik, akkor nincs további teendő. Abban az esetben, ha a sebkezelő géllel nem javul az állapot, egyeztetés után a Szolgáltató egy erősebb hatóanyagú, gyulladáscsökkentő készítményt fog javasolni, mely rövid idő alatt lehúzza a gyulladást.

Az utókezelés saját vendégeim számára minden esetben ingyenes, más szolgáltatótól érkező vendégek részére 5000 forintba kerül. Ehhez időpontot az alábbi linkre kattintva tud foglalni:kattints ide

Amennyiben a fentiek nem segítenek, a gyulladás nem akar múlni vagy kezelés ellenére újból és újból visszatér, ékszercsere javasolt. A makacs gyulladásokra a nemesfém (arany vagy ezüst) ékszerek kínálnak megoldást.

Az alábbi linkre kattinva megtekintheti 14 karátos aranyból készült ékszereink kínálatát:

Csak Fülbevalók Webáruház

14 karátos arany ékszer tulajdonságai:

A színarany nem oxidálódik, mert nincsen benne ötvözet. Azonban a színarany ötvözet nélkül, önmagában annyira puha fém, hogy nem lehet belőle tartós ékszert készíteni. Annak érdekében, hogy keményebbé és egyben ellenállóbá tegyék, és ékszerként viselhető legyen, a színaranyat meghatározott százalékban más nemesfémmel, fémmel ötvözik. Az ötvözet jellemzően színezüst, illetve színréz. Ennek aránya határozza meg, hogy hány karátos az arany ékszer, az alábbiak szerint:

916 ezredrész = 91,6 % színaranytartalom = 22 karát
750 ezredrész = = 75,0 % színaranytartalom = 18 karát
585 ezredrész = = 58,5 % színaranytartalom = 14 karát
333 ezredrész = = 33,3 % színaranytartalom = 8 karát

Az általunk forgalmazott fülbevalók mindegyike 14 karátos arany, amely tehát 58,5% arányban tartalmaz színaranyat, a maradék % pedig valamilyen ötvözet. Ez a fennálló, 41,5% ötvözet az, amely különböző környezeti, kémiai hatások eredményeként oxidálódhat - ez egy teljesen természetes reakciója a fémeknek. Az oxidációs folyamat leggyakrabban a sárga arany ékszereknél jelentkezik, ami önmagában problémát, gyulladást nem okoz, csak esztétikailag látható.
Az arany pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy ez a helyzet könnyedén orvosolható polírozással, melyet képesítéssel bíró ötvös végez el.

Termékeinkre garanciát vállalunk, melyet a jótállási jeggyel tudnak a vásárlók érvényesíteni, s amely az esetleges oxidációra is kiterjed.

       

Műanyag ékszer cseréje képalkotó vizsgálat, műtét esetén

Téves elgondolás az, hogy a porcszövetbe szúrt lyukak soha nem forrhatnak be, még rövid idő alatt sem, így minden esetben - az újra szúrás elkerülése érdekében - javasolt a fém ékszert műanyagra cserélni a vizsgálatok és műtétek idejére. A procedúra után a műanyag ékszer eltávolításával az eredeti piercing visszahelyezhető. 

A nálunk választott ékszer esetén a csere ingyenes, a piercing ára 3800 ft/db. Hozott ékszer esetén a csere költsége 2000 ft/db.

 


Kockázatok

a) Kockázati csoportokat tekintve:

•Várandósság és szoptatás:a várandósság és a szoptatás alatt a piercing szúrása nem ajánlott, mivel egy esetleges erős gyulladás esetén szteroid tartalmú gyulladáscsökkentő krémek alkalmazása válhat szükségessé, melyek alkalmazása a várandósság és a szoptatás idején nem ajánlott.

b) Beavatkozás hatásait tekintve:

•Fülporc esetleges gyulladása: bizonyos esetekben az ékszer anyagától függetlenül és utógondozás mellett is előfordulhat a fülporc gyulladása, ami ékszercserével vagy megfelelő utókezelő krém használatával hatékonyan megszüntethető.

•Anyajegy, bőrelváltozás: amennyiben a szúrt területen vagy annak közvetlen környezetében anyajegy vagy egyéb bőrelváltozás tapasztalható, azt a szúrás előtt szakorvossal meg kell vizsgáltatnia, majd a vizsgálat eredményéről szóló szakorvosi véleményt számunkra át kell adnia.

•Vérhigító szedése esetén:a szúrást követően nagyobb mértékű, hosszabb ideig tartó vérzés léphet fel, mivel a véralvadás folyamata lassabb. Vérhigító szedése esetén konzultáljon kezelőorvosával, illetve a vérhigító szedéséről tájékoztassa a Szolgáltatót!

c) Gyógyulási kockázatokat tekintve:

•Fémallergia esetén: amennyiben ismert és tudott bármilyen jellegű és mértékű fémallergia, csak nemesfém (ezüstből vagy aranyból készült) ékszerrel javasolt a szúrás. Ellenkező esetben hosszan tartó, nehezen gyógyuló folyamatra kell számítani, mely során nagyfokú gyulladás is felléphet.

Ellenjavallatok/kizáró okok:

Nem javasolt a szolgáltatás igénybevétele (ellenjavallatok):

•a várandósság és a szoptatás idején,

•bizonyos gyógyszerek szedése esetén,

•kezelés alatt álló megbetegedés esetén,

•gyulladásos megbetegedés esetén,

•bőrbetegségek kezelésének ideje alatt

•a kezelendő területen anyajegy

•véralvadásgátló szedése esetén csak orvosi konzultáció után javasolt.

A szolgáltatás igénybevétele előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával, illetve szakorvossal!

A szolgáltatás nem végezhető el (kizáró okok):

•lázas állapot esetén,

•fertőző megbetegedés esetén,

•antibiotikumos kezelés alatt.

A Szolgáltató egészségügyi adatokat nem kezel, az ellenjavallatokról és kizáró okokról a Vendég dönt, és ezek fenn nem állásáról a Szolgáltatás igénybe vétele előtt nyilatkozik Jogosult szemrevételezés alapján úgy dönteni, hogy nem végzi el a szolgáltatást.

Amennyiben Téged is kínoz a migrén és a vele járó kellemetlen következmények, és Te is szeretnél egy migrén piercinget, akkor foglalj időpontot online, székesfehérvári és budai szalonomban ITT

További vendég véleményeket találsz a daith piercingről az instagram oldalamon, @poornetunde a migrén piercing összefoglalókban.

                 Alternatív szöveg                                        
Alternatív szöveg

14 karátos aranyból készült piercing kínálatunkat megtekintheti a Csak Fülbevalók Webáruház oldalán, az alábbi linkre kattintva:
Baba, gyermek fülbevaló webáruház (csakfulbevalok.hu)

 

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/