Júliusban hétfőnként székesfehérvári szalonom zárva tart.
Augusztus 12-20 között szabadságra megyünk, ez idő alatt személyesen, telefonon és üzenetben sem leszünk elérhetőek.

 

 

Elrontott fülbelövés utáni korrekció gyermekeknél, felnőtteknél

Vendégeim gyakori kérése a fülbelövés mellett, hogy a korábban rossz helyre történt füllyukasztást korrigáljam. A korrekciós probléma előfordulhat csecsemőknél, kislányoknál és felnőtteknél is. Fontos tudni, hogy a korrekció hatékonyan elvégezhető, ha a rontott füllyukból mielőbb kivesszük a fülbevalót majd a hegmentes gyógyulás érdekében a sebet hámosító készítménnyel (Bepanthen Sudocrem, Neogranormon) kenegetjük. Miután a seb meggyógyult azonnal elvégezhető az újabb fülbelövés. Az átszakadt, megnyúlt vagy a régi, rossz helyre lyukasztott füllyukak helyett új füllyukat készítek. Az imént említett füllyukak maguktól nem szoktak összenőni, plasztikai beavatkozással azonban szépen korrigálhatók. A rossz helyre lyukasztott fülbevaló a gyakorlatlanságból, a szakértelem hiányából, a fülcimpa jelöletlenségéből, vagy a korszerűtlen technikából adódhat.
Plasztika
Szeretettel ajánlom Dr Pukancsik Dávid plasztikai és rekonstrukciós sebész szakorvost, adjunktust aki Székesfehérváron és Budán is szívesen segít az átszakadt, megnyúlt fülcimpák korrekciójában. 
Kérem, keresse Őt bizalommal: Queens Esthetics

                                           

Kitágult, átszakadt füllyukak, éjszaka szúró fülbevalók, kifelé álló karikák

Gyakran találkozom felnőtteknél kitágult vagy átszakadt füllyukakkal, ezeket kétféle módon lehet korrigálni. Az első lehetőség ha a kitágult vagy átszakadt füllyuk mellé vagy elé egy másik füllyukat tervezünk, ami lehet, hogy nem túl esztétikus, mégis végleges megoldást biztosít. A másik lehetőség, ha egy plasztikai sebész segítségét kérjük, aki a fülcimpán a keletkezett deformitást sebészeti úton plasztikázza, majd a gyógyulás után újra lyukasztható a fülcimpa.
További gyakori problémák a kifelé álló karikák vagy az éjszaka szúró fülbevalók, melyek a helytelen fülbelövés technika következményei, ugyanis ha a fülbelövő szakember szakszerűen és pontosan végzi a fülbelövést, akkor a keletkezett lyuk iránya a fülcimpán az arccal párhuzamosan fut, és nem rá merőlegesen. A helyes technikával lőtt fülcimpákban a bedugós, stekkeres fülbevaló szárvége biztosan nem szúr és a karika fülbevalók sem állnak kifelé. Természetesen ezek a problémák is korrigálhatók.

Vendégeim leveléből idézek néhány sort:

"Honlapján láttam vállal fülbevaló korrekciót. A kislányom egyik fülbevalója a fülcimpa szélére került és az is ferdén lett belőve. Nagyon szembetűnő és bántó, a szemnek"

"Kislányomnak 3 hónapos korában kilövettük a fülét. Kb. 3 hónapig hordtuk a próba fülbevalót, aztán bele tettük az arany fülbevalóját. Már itt szembe tűnt, hogy talán nem a legjobb helyre lett lőve a fülbevaló. Ráadásul mind a kettő rossz. Ez nagyon zavar engem"

"Az Ön honlapján olvastam, hogy végzett már füllyukasztás utáni korrekciót. Az 5 hónapos kislányunknak július 1-én lyukasztották ki a fülét, házhoz jött egy hölgy. A hölgy távozása után tudtuk csak jobban megnézni az eredményt és már egyből feltűnt, hogy egyáltalán nem lett szimmetrikus a kettő és nagyon úgy tűnik, hogy az egyik biztosan, de a másik sem az ideális helyre került. Nagyon örülnénk, ha látná egy hozzáértő szakember!"

És végül, ne féljünk a korrekciótól...

"Örülök, hogy az első kalandunk után végül a megfelelő helyen kötöttünk ki, és így a kisasszonynak nem kell felemás fülekkel járnia...Az eredmény nagyon szép, a keresztszülők már látták - nagy kritikusok, és ők is meg vannak elégedve! Köszönjük a segítségedet, további munkádhoz minden jót kívánunk!"

"Küldünk pár képet, a tökéletes munkádról. :):) A képen látszik, hogy Lia is mennyire örül új, gyönyörű fülbevalójának. Nagyon szépen köszönjük profi munkádat. Nagyon örülünk, hogy másodszor már téged választottunk!"

"Mivel már több mint egy hét eltelt, jelentkezem, hogy örömmel elmeséljem: Lucának eddig semmi problémája nincs, nem pirosodott be a füle, simán tudja forgatni, mozgatni a fülbevalót, szóval boldogok vagyunk, hogy ez ilyen simán is mehet, és köszönjük!:)"

A probléma megoldása

Először is vegyük ki a frissen szúrt fülbevalókat a fülcimpából és kezdjük meg a seb kezelését hámosító készítmények használatával, amik hegmentesen gyógyítják a fülcimpát. Amennyiben a korábbi füllyuk elhelyezkedése a fülcimpán jó, de ferdén lett belőve a fülbevaló meg kell várni a teljes sebgyógyulást (10-12 nap) a korrekcióig. Abban az esetben, ha a javítást a rontott füllyukhoz képest teljesen máshová szeretnénk kérni, nem kell a végleges gyógyulásig várni, azonnal elvégezhető a fülbelövés. A rossz helyre lőtt füllyukak nem lesznek szebbek és jobb helyre se kerülnek, ezért ne bízzunk abban, hogy a fülcimpa növekedésével az esztétikai élmény javul. Egy személyes konzultáció után megtervezem, bejelölöm az új füllyuk helyét a fülcimpán, majd a szokásos módon megtörténik a fülbelövés. 

A korrekció nem jelent plusz költséget, ugyanannyiba kerül mint egy normál fülbelövés. A korrekciót steril, az eszközömmel kompatibilis fülbevalókkal végzem, a korábban belőtt fülbevalókat sajnos nem tudom újra felhasználni! 

 

 

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/