Júliusban hétfőnként székesfehérvári szalonom zárva tart.
Augusztus 12-20 között szabadságra megyünk, ez idő alatt személyesen, telefonon és üzenetben sem leszünk elérhetőek.

Stressz piercing

Az időpontfoglalás ellenére, tőlünk független okok miatt, várakozás előfordulhat. Kérem, a megbeszélt, PONTOS időben érkezzen, lehetőleg egyedül vagy maximum egy fő kísérővel.
A dohányzás a szalonban és a társasházon belül szigorúan tilos!
A munka zavartalan haladása, a lakók és saját nyugalmunk érdekében kérjük a fenti szabályok megértését és betartását!

Lehetséges fizetési mód: készpénz

Budai szalonom

Útmutató budai szalonom megtalálásához: kattints ide  

Kérem, tekintse meg a fenti videót annak érdekében, hogy könnyebben megtaláljon bennünket.

1027, Budapest Frankel Leó utca 24. fsz. 6. (a szalon a földszinten, az udvar végén leghátul, jobbra fordulva található)
Kapucsengő: Poór Tünde - röviden csengessen, várjon pár másodpercet és erősen tolja be a kaput

Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg
Alternatív szöveg


 

 

Székesfehérvári szalonom 

8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.

Szalonom a belvárosban, a Mátyás király körút elején található, az Alba Pláza buszpályaudvar felőli bejáratához képest jobbra. Az üzlet megtalálását megállítótábla segíti. A szalon utcafrontra nyílik, kapucsengő nincsen.


           

 
Stressz piercing szúrás sárgaréz ötvözetű fém ékszerrel: 25.000 Ft
Stressz piercing nemes acél ékszerrel: 28.000 Ft
Stressz piercing szúrás titánium ékszerrel: 28.000 Ft
Stressz piercing szúrás S925 ezüst ékszerrel: 32.000 Ft 
Stressz piercing szúrás 14 karátos arany ékszerrel: 45.500 Ft - 56.000 Ft
 
Mi is az a stressz piercing és hogyan segíthet?

A stressz piercing a fül felső középső porcába szúrt ékszer. A fül középső porca számtalan idegvégződést tartalmaz, ezek stimulálhatóak. A piercing elsősorban esztétikai célú, de lehetséges fájdalomcsillapító és közérzetjavító hatása, az eredmény azonban nem garantálható.
A szolgáltatás nem akupunktúra, nem minősül egészségügyi és gyógyászati szolgáltatásnak, az ékszer nem gyógyászati segédeszköz.

A vagus, más néven bolygó ideg aktív működése felel a nyugalomért. Stressz hatására a bolygó ideg aktivitása lecsökken, ami a stresszel kapcsolatos testi zavarokhoz vezet.A stressz piercing képes lehet stimulálni a vagus ideget, aktivitásra serkenteni, az átszúrásra kerülő pontot készülékkel mérem ki.

Milyen pozitív visszajelzések érkeznek vendégeinktől a szúrás után egy hónappal?Tapasztalatuk szerint a Stressz piercing oldhatja a szorongást, a depressziót, segíthet az alvászavarban, figyelemzavarban, csökkentheti a nyugtalanságot, stresszoldó, fájdalomcsillapító hatású lehet.
A stressz 
piercing szúrását követően ritkán, de előfordulhat a panaszok felerősödése egy rövid időre, ami a vendégek visszajelzése alapján spontán és magától teljesen megszűnik. Érdemes tudni, hogy - bár szerencsére nem ez a gyakori, de - nem mindenki érzi egy szúrt ékszer után a lehetséges hatást, ezért ha szükséges, a szúrás után egy hónappal ingyen, csak a választott ékszer áráért, szúrok egy második, megerősítő piercinget is az ellentétes oldali fülbe. Az első ékszer mindig abba a fülbe kerül, ahol kevesebb terhelés éri alváskor - ha ilyen oldal nincs, akkor a helye tetszőlegesen választható. Számtalan visszajelzés igazolja, ha egy piercing nem lenne elegendő, akkor kettővel biztosabb lehet a siker.
Nagyon ölülök, ha a szúrás után a vendégek egy hónappal, néhány sorban a fullyukasztas@gmail.com e-mail címre visszajeleznek az ékszer hatékonyságáról és a gyógyulásról.

Fáj a stressz piercing szúrása? 
A legtöbb ember érez kisebb fájdalmat vagy kellemetlen érzést a piercing szúrás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a piercing behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja - például, ha visszatartjuk a lélegzetünket, feszültebbek leszünk, ezért egy légzőgyakorlat kíséretében végzem a szúrást. Mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Sok éves tapasztalattal segítem a piercingszúrástól való félelem leküzdését.
Az általam elvégzett piercingszúrások esetében a fájdalom mértéke, egyéntől függően elhanyagolható, és kizárólag a szúrás pillanatára korlátozódik.
 
Az utókezelés:

Egy vizes, szappanos, nedves fültisztító pálcika segítségével minden nap alaposan törölgesse körbe, elöl-hátul a piercinget a lyuk körül. A tisztán tartás idővel ritkítható, de el nem hagyható, hiszen hetekig, akár hónapokig is szivároghat majd a lyukból narancssárga színű vérsavó, ami rászárad a lyukra. Ezen kívül por, kosz, izzadtság, szappan, sampon is kerülhet a lyuk környékére, melyek lerakódása gyulladást okozhat.

A tisztogatáson felül a lyukat naponta kétszer (reggel és este) fültisztító pálcika segítségével sebkezelő géllel kell kezelni, ami a Szolgáltató székesfehérvári (8000 Székesfehérvár, Piac tér 2.) és budapesti (1027 Budapest, Frankel Leó út 24. fszt. 6.) szalonjában a szúrás után megvásárolható 3.500,- Ft megfizetése ellenében. Ezt a fajta kezelést egy hónapon keresztül reggel és este el kell végezni. A sebkezelő gél speciális kivitelének köszönhetően kellőképpen nedvesen tartja a sebet és azon egy réteget képez, ami védelmet nyújt a baktériumoktól és a vírusoktól. Ez a védőréteg megakadályozza a kórokozók sebbe való bejutását, valamint véd a gyulladástól is, így elősegítve a seb felülfertőzésének elkerülését és a megfelelő sebgyógyulást. A sebkezelő gél gyorsan felszívódik, átlátszó állagának köszönhetően nem színezi el a bőrt. A sebkezelő géllel nemcsak a lyukak környékét kell bekenni, hanem azt a vékony kis porcredőt is, ami átszúrásra került.

Gyógyulás

A frissen szúrt lyukat víz érheti, moshat hajat, fürödhet, illetve zuhanyozhat. A szúrt oldalra 1-2 hétig az érzékenység miatt nem fog tudni ráfeküdni.

Kisebb mértékű utóvérzés előfordulhat még néhány napon keresztül, egészen addig, amíg a seb össze nem húzódik. Amennyiben ezt tapasztalja, ne ijedjen meg. Egyszerűen csak törölje le a rászáradt vért a lyuk körül és kezelje a fülét a sebkezelő géllel.

Érintésre az ékszer, illetve a lyuk környéke több hónapig is érzékeny lehet. Miután a porc meggyógyult, az érzékenység teljesen megszűnik. Megfelelő gyógyulás esetén az ékszer érzékenységet és fájdalmat nem okoz.

Gyulladt stressz piercing / szövetszaporulat kialakulása

A leggondosabb utókezelés mellett is kialakulhat gyulladás, de nem szabad megijedni tőle. A probléma általában a szúrás után pár nappal vagy jellemzően a 6-8. héten jelentkezhet, ami egy reakció az idegen anyaggal szemben. Amennyiben a problémát időben észleljük, megfelelő készítményekkel kezelve hatékonyan orvosolható.

Abban az esetben, ha későn vagy nem a megbeszéltek szerint kezdi meg a kezelést, előfordulhat, hogy ki kell vennie az ékszert.

A megfelelő gyógyulást úgy tudja ellenőrizni, hogy naponta megnézi tükör vagy fotó segítségével - így észlelhető az esetleges elváltozás. Gyulladás esetén a szúrt porc felvastagodik, lüktet, pirossá és duzzadttá válik, a füllyukak körül hólyagok alakulhatnak ki, fájdalmas az érintés. Ebben az esetben azonban cselekedni kell, a különböző problémák más-más kezelést igényelnek

Abban az esetben, ha a Vendég érintésre puha hólyagokat észlel a fülén, a Szolgáltatóval előzetesen egyeztetett időpontban azok szakszerű eltávolítása szükséges. A szolgáltatás alkalmával a helyi kezelésen felül a további ápolás megbeszélésére is sor kerül. Amennyiben pár napon belül rendeződik a probléma, szemmel látható a javulás, a fájdalom mérséklődik, akkor nincs további teendő. Abban az esetben, ha a sebkezelő géllel nem javul az állapot, egyeztetés után a Szolgáltató egy erősebb hatóanyagú, gyulladáscsökkentő készítményt fog javasolni, mely rövid idő alatt lehúzza a gyulladást.

Az utókezelés saját vendégeim számára minden esetben ingyenes, más szolgáltatótól érkező vendégek részére 5000 forintba kerül. Ehhez időpontot az alábbi linkre kattintva tud foglalni:kattints ide

Amennyiben a fentiek nem segítenek, a gyulladás nem akar múlni vagy kezelés ellenére újból és újból visszatér, ékszercsere javasolt. A makacs gyulladásokra a nemesfém (arany vagy ezüst) ékszerek kínálnak megoldást.

Az alábbi linkre kattinva megtekintheti 14 karátos aranyból készült ékszereink kínálatát:

Csak Fülbevalók Webáruház

Az ékszer cseréje műanyagra képalkotó vizsgálat, műtét esetén 

Téves elgondolás az, hogy a porcszövetbe szúrt lyukak soha nem forrhatnak be, még rövid idő alatt sem, így minden esetben - az újra szúrás elkerülése érdekében - javasolt a fém ékszert műanyagra cserélni a vizsgálatok és műtétek idejére. A procedúra után a műanyag ékszer eltávolításával az eredeti piercing visszahelyezhető. 

A nálunk választott ékszer esetén a csere ingyenes, a piercing ára 4000 ft/db. Hozott ékszer esetén a csere költsége 2000 ft/db.

A műanyag ékszer cseréjének folyamatát az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

kattints ide

 

Kockázatok

a) Kockázati csoportokat tekintve:

•Várandósság és szoptatás:a várandósság és a szoptatás alatt a piercing szúrása nem ajánlott, mivel egy esetleges erős gyulladás esetén szteroid tartalmú gyulladáscsökkentő krémek alkalmazása válhat szükségessé, melyek alkalmazása a várandósság és a szoptatás idején nem ajánlott.

b) Beavatkozás hatásait tekintve:

•Fülporc esetleges gyulladása: bizonyos esetekben az ékszer anyagától függetlenül és utógondozás mellett is előfordulhat a fülporc gyulladása, ami ékszercserével vagy megfelelő utókezelő krém használatával hatékonyan megszüntethető.

•Anyajegy, bőrelváltozás: amennyiben a szúrt területen vagy annak közvetlen környezetében anyajegy vagy egyéb bőrelváltozás tapasztalható, azt a szúrás előtt szakorvossal meg kell vizsgáltatnia, majd a vizsgálat eredményéről szóló szakorvosi véleményt számunkra át kell adnia.

•Vérhigító szedése esetén:a szúrást követően nagyobb mértékű, hosszabb ideig tartó vérzés léphet fel, mivel a véralvadás folyamata lassabb. Vérhigító szedése esetén konzultáljon kezelőorvosával, illetve a vérhigító szedéséről tájékoztassa a Szolgáltatót!

c) Gyógyulási kockázatokat tekintve:

•Fémallergia esetén: amennyiben ismert és tudott bármilyen jellegű és mértékű fémallergia, csak nemesfém (ezüstből vagy aranyból készült) ékszerrel javasolt a szúrás. Ellenkező esetben hosszan tartó, nehezen gyógyuló folyamatra kell számítani, mely során nagyfokú gyulladás is felléphet.

Ellenjavallatok/kizáró okok:

Nem javasolt a szolgáltatás igénybevétele (ellenjavallatok):

•a várandósság és a szoptatás idején,

•bizonyos gyógyszerek szedése esetén,

•kezelés alatt álló megbetegedés esetén,

•gyulladásos megbetegedés esetén,

•bőrbetegségek kezelésének ideje alatt

•a kezelendő területen anyajegy

•véralvadásgátló szedése esetén csak orvosi konzultáció után javasolt.

A szolgáltatás igénybevétele előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával, illetve szakorvossal!

A szolgáltatás nem végezhető el (kizáró okok):

•lázas állapot esetén,

•fertőző megbetegedés esetén,

•antibiotikumos kezelés alatt.

A Szolgáltató egészségügyi adatokat nem kezel, az ellenjavallatokról és kizáró okokról a Vendég dönt, és ezek fenn nem állásáról a Szolgáltatás igénybe vétele előtt nyilatkozik Jogosult szemrevételezés alapján úgy dönteni, hogy nem végzi el a szolgáltatást.

 
Amennyiben nyugtalansággal, stresszel, alvászavarokkal küzdesz, és Te is szeretnél egy Stressz piercinget, akkor foglalj időpontot online, székesfehérvári és budai szalonombanITT
 
Vendég véleményeket a piercingről az instagram oldalamon találsz, @poornetunde a Stressz piercing összefoglalóban.

AT014 14 karátos sárga arany barbell piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 4 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT015 14 karátos fehér arany barbell piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 4 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT016 14 karátos sárga arany barbell piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT017 14 karátos fehér arany barbell piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT018 14 karátos sárga arany barbell piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT019 14 karátos fehér arany barbell piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT020 14 karátos sárga arany barbell piercing
40 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 1 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT021 14 karátos fehér arany barbell piercing
40 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 1 db fehér cikónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT012 14 karátos sárga arany barbell piercing
40 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküliShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab barbell ékszerre vonatkozik....
AT013 14 karátos fehér arany barbell piercing
40 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér aranySzárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciávalKövek: kő nélküliSzállítási határidő: kb. 2 hét  Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár 1 db barbell ékszerre vonatkozik....
AT010 14 karátos sárga arany barbell piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 5 db fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab barbell ékszerre vonatkozik....
AT011 14 karátos fehér arany barbell piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 5 db fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab barbell ékszerre vonatkozik....
AM084 14 karátos sárga arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM085 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM086 14 karátos sárga arany migrén piercing
38 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM087 14 karátos fehér arany migrén piercing
38 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AH011 14 karátos sárga arany helix piercing
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 g Kövek: 8 db cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Az ár, az egy darab helix piercingre vonatkozik....
AH012 14 karátos fehér arany helix piercing
47 000 Ft
Anyaga:14 karátos fehér aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 8 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AH013 14 karátos sárga arany helix piercing
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 g Kövek: 8 db cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Az ár, az egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM088 14 karátos sárga arany migrén piercing
43 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Súlya: 0,6 gramm Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 7 db cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM089 14 karátos fehér arany migrén piercing
43 000 Ft
Anyaga:14 karátos fehér aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 8 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AH010 14 karátos fehér arany helix piercing
51 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm Kövek: 11 db fehér cirkónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztáció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár darab piercingre vonatkozik....
AM057 14 karátos fehér arany migrén piercing
72 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 33 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM066 14 karátos fehér arany migrén piercing
46 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany  Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM068 14 karátos sárga arany migrén piercing
45 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AH009 14 karátos sárga arany helix piercing
51 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm Kövek: 11 db fehér cirkónia Szállítási határidő: kb. 2 hét Regisztáció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár darab piercingre vonatkozik....
AM079 14 karátos sárga arany migrén piercing
38 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM080 14 karátos fehér arany migrén piercing
38 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM004 14 karátos fehér arany migrén piercing
48 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM063 14 karátos sárga arany migrén piercing
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek:8db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM062 14 karátos sárga arany migrén piercing
45 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM006 14 karátos fehér arany migrén piercing
48 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM051 14 karátos fehér arany migrén piercing
43 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM069 14 karátos fehér arany migrén piercing
45 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM070 14 karátos fehér arany migrén piercing
51 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 17 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM071 14 karátos fehér arany migrén piercing
48 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 7 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM072 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM073 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM074 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AH008 14 karátos fehér arany helix piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 3 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM075 14 karátos fehér arany migrén piercing
50 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 3 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM067 14 karátos fehér arany migrén piercing
43 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM064 14 karátos fehér arany migrén piercing
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 8 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM045 14 karátos fehér arany migrén piercing
53 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 12 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM049 14 karátos fehér arany migrén piercing
44 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM047 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM061 14 karátos fehér arany migrén piercing
46 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM054 14 karátos fehér arany migrén piercing
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 6db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM083 14 karátos fehér arany migrén piercing
43 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 1db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS...
AM058 14 karátos sárga arany szívecskés migrén piercing jobb fülbe
49 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 8 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM059 14 karátos sárga arany szívecskés migrén piercing bal fülbe
49 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 8  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM076 14 karátos sárga arany migrén piercing
50 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 11  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM053 14 karátos sárga arany, kis méretű karika
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 6 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM060 14 karátos sárga arany patkó piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,5 gr Kövek: kő nélküliSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM050 14 karátos sárga arany migrén piercing
43 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM065 14 karátos sárga arany migrén piercing
46 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM055 14 karátos sárga arany migrén piercing
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 6 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM056 14 karátos sárga arany migrén piercing
72 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 33 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
Am044 14 karátos sárga arany migrén piercing
53 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 12  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM082 14 karátos sárga arany migrén piercing
44 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 9 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM046 14 karátos sárga arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: kő nélküli Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM048 14 karátos sárga arany migrén piercing
44 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM002 14 karátos sárga arany migrén piercing
46 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 3  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM011 14 karátos sárga arany migrén piercing
43 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 1 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM052 14 karátos sárga arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Kövek: 1  db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
Am029 14 karátos fehér arany migrén piercing
49 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM030 14 karátos sárga arany migrén piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM031 14 karátos fehér arany migrén piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM032 14 karátos sárga arany migrén piercing
51 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 14 db  fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM033 14 karátos fehér arany migrén piercing
51 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 14 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM003 14 karátos sárga arany migrén piercing
48 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AH005 14 karátos sárga arany helix piercing, fehér cirkóniával
51 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 14 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM040 14 karátos sárga arany migrén piercing
41 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 4 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AH006 14 karátos fehér arany helix piercing, cirkóniával
51 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 14 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM042 14 karátos sárga arany szívecskés migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AH007 14 karátos sárga arany helix piercing, hold mintával
43 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 3 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM043 14 karátos fehér arany migrén piercing
42 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM022 14 karátos sárga arany migrén piercing
48 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM023 14 karátos fehér arany migrén piercing
48 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM024 14 karátos sárga arany migrén piercing
43 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM025 14 karátos fehér arany migrén piercing
43 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM026 14 karátos sárga arany migrén piercing
38 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM027 14 karátos fehér arany migrén piercing
38 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM028 14 karátos sárga arany migrén piercing
49 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 5 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár, az egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AH002 - 14 karátos fehér arany helix piercing, háromszög mintával
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 6 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár, az egy darab helix piercingre vonatkozik....
AH003 14 karátos sárga arany, pillangós helix piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár, az egy darab helix piercingre vonatkozik....
AH004 14 karátos fehér arany, pillangós helix piercing
45 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek:  2 db fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár, az egy darab helix piercingre vonatkozik....
AH001 - 14 karátos sárga arany helix piercing, háromszög dísszel
47 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga aranyBelső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciávalSúlya: 0,6 gr Kövek: 6 db fehér cirkóniaSzállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab helix piercingre vonatkozik....
AM001 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
46 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db 2 mm és 1 db 4 mm fehér fehér cirkónia - Mickey egér formában :) Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdobozAz ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM005 14 karátos sárga arany, migrén piercing, fehér kővel
48 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 3 db 2.5 mm és 1 db 3.5 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM007 14 karátos sárga arany, migrén piercing, fehér kővel
43 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 3 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM012 14 karátos sárga arany, szívecskés migrén piercing, jobb fülbe
49 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Belső átmérő: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 8 db 2 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM016 14 karátos fehér arany, szívecske mintás migrén piercing, fehér kővel
41 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 4 db 1 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM015 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
48 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 2 db 2.5 mm és 1 db 3.5 mm fehér fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM009 14 karátos sárga arany, banán alakú migrén piercing, fehér kővel
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 2 db 2.5 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM008 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
43 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 2.5 mm fehér cirkónia Szállítási határidő: kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM012 14 karátos fehér arany migrén piercing, fehér kővel
43 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 1 db 4 mm fehér cirkónia Szállítási határidő: kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM010 14 karátos fehér arany, banán alakú migrén piercing
41 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: kő nélküli Szállítási határidő: kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AM019 14 karátos fehér arany, szívecskés migrén piercing jobb fülbe
49 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 8 db 2 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AT001 14 karátos sárga arany, karmos, talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2.5 mm fehér fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik.  ...
AM020 14 karátos, fehér arany, szívecskés migrén piercing, bal fülbe
49 000 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Belső átmérő: 10 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,6 gr Kövek: 8 db 2 mm fehér cirkónia Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab migrén piercingre vonatkozik. Migrén piercinggel kapcsolatos egyéb tudnivalók:  MIGRÉN PIERCING SZÚRÁS ...
AT004 14 karátos, sárga arany, talpas piercing fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik....
AT003 14 karátos sárga arany talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik....
AT002 14 karátos sárga arany talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő:  kb. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlás Ajándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik....
AT005 14 karátos sárga arany talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos sárga arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik....
AT006 14 karátos fehér arany, talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercinghez tökéletes választás. Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik....
AT007 14 karátos fehér arany, talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercinghez tökéletes választás. Szállítási határidő:  kb. 2 hétRegisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik....
AT008 14 karátos fehér arany talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 6 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaShenmen piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: kb 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik....
AT009 14 karátos fehér arany talpas piercing, fehér kővel
40 500 Ft
Anyaga: 14 karátos fehér arany Szárhossz: 8 mm +/- 1mm differenciával Súlya: 0,4 gr Kövek: 1 db 2 mm fehér cirkóniaStressz piercingnek kitűnő választás. Szállítási határidő: KB. 2 hét Regisztráció nélküli vásárlásAjándék díszdoboz Az ár egy darab talpas ékszerre vonatkozik.A pontos szállítási idő a készlet függvénye.  ...

 

Árak

A szolgáltatások költségei


Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is.

Árak érvényesek: 2024.01.01-től.

 

Hírek, információk

Legfrissebb bejegyzések


Fülbevaló Webáruház

Fülbevaló Webáruház

Baba, gyermek arany és Studex Sensitive nikkelmentes orvosi fém csere fülbevalók

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Fül piercingek, fülbevaló sorozatok

Az utókezelés nagyon fontos a probléma mentes gyógyulás érdekében.

Pontos utókezelési tanácsok

Pontos utókezelési tanácsok

Fontos tanácsok, információk a problémák elkerülésének érdekében

Akupunktúra és a füllyukasztás

Akupunktúra és a füllyukasztás

A fülbelövés egy esztétikai szolgáltatás, az akupunktúrás kezelés egy gyógymód.

Videók

NÉZZEN MEG MUNKA KÖZBEN


További videók megtekintéséért keresse fel Youtube csatornámat: https://www.youtube.com/user/fullyukasztas01/